Antonia, atac dur la adresa lui Mario Fresh și a lui Lino Golden. Artiștii s-au certat cu Alex Velea: ”Trădați oameni care au fost lângă voi”
in

Antonia, atac dur la adresa lui Mario Fresh și a lui Lino Golden. Artiștii s-au certat cu Alex Velea: ”Trădați oameni care au fost lângă voi”

Antonia nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe Instagram.

Antonia a atras atenția tututor, după ce le-a transmis un mesaj dur lui Mario Fresh și lui Lino Golden. De ceva vreme, artiștii sunt la cuțite cu Alex Velea și pare că nu mai există cale de împăcare. Iubitul Antoniei a fost cel care i-a ajutat pe cei doi tineri întotdeauna. A fost alături de ei și i-a susținut, când nimeni nu credea în ei și în forțele lor. I-a luat acasă și i-a tratat ca pe copiii lui. În plus, nu a făcut diferențe între Dominic și Akim și ei.

Antonia, mesaj dur pentru Lino și Mario

Acum, după câte a făcut pentru ei, Alex Velea are de suferit. Artistul s-a certat rău cu fii lui adoptivi, iar aceștia se comportă necorespunzător cu el, cel puțin asta cred oamenii. De ceva vreme au apărut zvonuri că vedetele ar fi încheiat orice fel de legătură, dar nu era ceva sigur. Acum, însă, lucrurile par mai clare ca oricând. Vedetele au început să se atace pe rețelele sociale, iar internauților le miroase a scandal.

Fanii au sărit la gâtul tinerilor și le-au transmis mesaje dure. Mulți sunt de părere că Alex Velea nu merită să fie tratat așa de către Lino Golden și Mario Fresh. Antonia le-a fost și ea alături în fiecare moment, iar acum nu i se pare deloc corect ce se întâmplă. Nu s-a putut abține deloc și a avut un cuvânt de zis legat de această situație neplăcută pentru toată lumea.

Antonia, atac dur la adresa lui Mario Fresh și a lui Lino Golden. Artiștii s-au certat cu Alex Velea: ”Trădați oameni care au fost lângă voi”

Iubita lui Alex Velea este de părere că ei sunt niște trădători și că nu ar fi trebuit să se comporte așa. Mesaju postat de Antonia este unul extrem de dur și i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

”Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de dramele și victimizările care circulă online…sunteți extrem de naivi. Educația, bunătatea și respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm modestia! Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult…este cel mai josnic gest.”, a fost o parte din mesajul postat de Antonia pe Instagram!

Lino Golden, mesaj dur pentru "prieteni". Artistul a dat cărțile pe față: ”Ăsta e nivelul lor”

Lino Golden, mesaj dur pentru „prieteni”. Artistul a dat cărțile pe față: ”Ăsta e nivelul lor”

Abi Talent, adevărul despre relația cu Lino Golden. "Regele României" a șocat pe toată lumea: ”Velea l-a pus să-mi facă diss”

Abi Talent, adevărul despre relația cu Lino Golden. „Regele României” a șocat pe toată lumea: ”Velea l-a pus să-mi facă diss”