Antonia este în stare de șoc. Vedeta, dezamăgită profund de Lino Golden: "Doare al naibii de tare"
in

Antonia este în stare de șoc. Vedeta, dezamăgită profund de Lino Golden: „Doare al naibii de tare”

Lino Golden a reușit să o dezamăgească și pe Antonia.

Antonia este dezamăgită de comportametul lui Lino Golden, dar și de mesajele sale pentru iubitul ei. Vedetei nu îi vine să creadă că tânărul pe care l-au crescut împreună îi tratează așa. Doar ei știu cât de mult l-au ajutat pe Lino, când nimeni nu făcea asta pentru el. Tânărul a venit din Brașov la îndrumarea artistului, care l-a ajutat extrem de tare în cariera sa. Acum, cei doi sunt de părere că el este nerecunoscător pentru tot ce au făcut pentru el.

Antonia, dezamagită de Lino Golden

Alex Velea a avut și el un moment în care a răbufnit la adresa lui Lino Golden. Se pare că scandalul dintre ei este abia la început. Ei nu au purtat nicio discuție față în față, pentru că toate atacurile se desfășoară în mediul online. Fanilor nu le vină să creadă că s-a ajuns la o asemenea situație, mai ales că el era pentru artiști ca și copilul lor.

Nu doar cu Lino au rupt orice fel de relație, ci și cu Mario Fresh, care nu le-a adresat cuvinte atât de dure. Antonia este extrem de dezamăgită de întreaga situație și este, după cum a spus chiar ea, în stare de șoc. Crede că tânărul trapper este o persoană falsă, care nu are curaj să le spună personal tot ce crede despre ei.

Antonia este în stare de șoc. Vedeta, dezamăgită profund de Lino Golden: "Doare al naibii de tare"

Au fost patru ani în care au fost cei mai buni prieteni, dar acum sunt cei mai mari dușmani. Au ajuns la cuțite și nu se mai suportă deloc. Zilele acestea, mesajele dure s-au ținut lanț. Iubitul Antoniei i-a spus lui Lino că este un trădător, pentru că s-a aliat cu Abi Talent după ce s-au înjurat în trecut pe rețelele sociale.

”Scuzele și mulțumirile se exprimă față în față… dacă ești sincer. Nu virtual doar să dai bine. Atât de dezamăgită și de șocată! Doare al naibii de tare… Asta se aplică la toți 3!”, a scris Antonia pe Instagram.