Antonia este mândră de fiica ei. Maya calcă pe urmele mamei sale / FOTO

Antonia are o fiică de nota zece.

Antonia este mândră de fiica ei. Maya calcă pe urmele mamei sale / FOTO

Antonia este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Iubita lui Alex Velea are o carieră de invidiat și o familie frumoasă. Este fericita mămică a trei copii superbi și se pare că al patrulea este deja pe drum. Ea are o fată în vârstă de 10 ani din prima casătorie cu Vincenzo Castellano, Maya. Cea mică locuiește în Italia alături de tatăl ei și își vede mama destul de rar. Are, de asemenea, doi băieți cu Alex Velea, Dominic și Akim; care locuiesc alături de ei.

Deși se văd extrem de rar, artista și fiica ei țin mereu legătura. Are momente în care îi este extrem de dor de micuță și tot ce își dorește este ca ea să poată veni în România. Din nefericire, acest lucru nu este, momentan, posibil. Cu toate acestea, îndrăgita cântăreață se mândrește cu Maya, pentru că începe să îi calce pe urme.

Antonia, imagine de senzație cu fiica sa

Cea mică este extrem de talentată și foarte pricepută la dans. Maya a cucerit pe toată lumea de pe TikTok cu videoclipurile sale, iar unele dintre ele au ajuns virale. Mai mult de atât, pozează ca o adevărată vedetă și a avut și de la cine învăța. Mama ei a fost un model pentru ea și continuă să fie.

Antonia este mândră de fiica ei. Maya calcă pe urmele mamei sale / FOTO

Zilele acestea, ea a postat o imagine de senzație cu fiica sa, în care se costumase pentru Halloweeen. Internauții au remarcat imediat un detaliu extrem de important și anume că ea începe să semene tot mai mult cu frumoasa cântăreață. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și nu au ezitat să înroșească butonul de like. Antonia de bucură pentru faptul că Maya are un lipici atât de mare la public.

„Credeam ca mai frumoasa ca Antonia nu poate fi nici o faptură! Ei bine, fiica ei a depașit-o!” sau „Este superbă, arată exact ca mama ei!”, au afirmat oamenii din mediul online.