Antonia, fotografie rară din copilărie! Fanii au rămas de-a dreptul uimiți! FOTO

Fanii au rămas de-a dreptul surprinși să o vadă în perioada copilăriei.

Antonia, fotografie rară din copilărie! Fanii au rămas de-a dreptul uimiți! FOTO

Atunci avea o față angelică, blândă, ca de păpușică, iar acum este o adevărată femeie fatală! Este o cântăreață cu foarte mult succes la noi în țară și nu numai. Pune pe jar mințile oricărui bărbat cu formele ei apetisante și nu doar frumusețea este punctul ei forte, ci și talentul ieșit din comun.

Dacă încă nu ați ghicit, este vorba despre frumoasa Antonia! Soția lui Alex Velea le-a făcut o surpriză de proporții fanilor ei din mediul online cu o fotografie din copilărie. Se pare că pe vedetă au îmrățișat-o nostalgiile cu gândul la trecut. Așa că a scos din cufărul cu amintiri o fotografie cu ea de când era foarte mică.

Acum are vârsta de 31 de ani și este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră cu un mare succes și o familie mare, unită și fericită. Este o mamă impecabilă. A adus pe lume trei copii și se declară a fi și o soție de nota 10. Nu este de mirare că faimosul artist Alex Velea o iubește și o susține necondiționat. Cine nu și-ar dori lângă el o astfel de femeie frumoasă și cu un trup de zeiță?

Antonia, fotografia care a impresionat fanii

Este adevărat faptul că situația actuală nu oferă foarte multe posibilități de a se întâlni cu publicul ei așa cum o făcea acum ceva timp. Chiar și așa, acest lucru nu o împiedică pe frumoasa Antonia să păstreze o conexiune puternică cu admiratorii ei din mediul online.

Vedeta postează zi de zi părți din viața ei, așa că iată că de această dată a scotocit în amintiri și le-a adus fanilor în atenție o fotografie de când se afla la o vârstă foarte fragedă.

Tu o recunoști? Acum este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste de la noi din țară! FOTO

 

Se poate observa cu ușurință faptul că frumusețea a ”urmărit-o” pe Antonia încă de când era foarte mică, așa că putem spune că și acum vedeta are o frumusețe naturală, fără să fie nevoie să intervină în vreun fel la nivelul feței pentru a-și modifica trăsăturile.

„Eu mică :)”, a scris Antonia pe contul de Instagram, în dreptul unei imagini cu ea din perioada copilăriei.