Antonia, imagine de senzație cu burtica de gravidă. Fanii sunt în stare de șoc / FOTO
in

Antonia, imagine de senzație cu burtica de gravidă. Fanii sunt în stare de șoc / FOTO

Antonia a reușit să lase din nou pe toată lumea cu gura căscată.

Antonia este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Artista este recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. În plus, frumoasa iubită a lui Alex Velea este urmărită de mii de persoane pe rețelele sociale. Ea se bucură de un succes imens pe toate planurile. Poate afirma cu tărie că este o femeie de succes. Pe lângă faptul că este una dintre cele mai frumoase femei din lume, ea are și alte lucruri cu care poate lăuda. Arată extrem de bine și surprinde cu fiecare apariție în mediul online.

Antonia, imaginea care a șocat pe toată lumea

Zilele acestea, ea a reușit să își ia fanii de pe Instagram prin surprindere. Antonia a postat o imagine cu burtica dr gravidă. La prima vedere, multă lume a fost de părere că Antonia este din nou însărcinată, dar imaginea cu pricina este veche. Cel care a postat pentru prima dată imaginea pe rețelele sociale a fost Daniel Buzdugan.

Frumoasa vedetă a fost și ea luată prin surprindere când a privit acea imagine de colecție, dar s-a bucurat să o vadă. În plus, ea a distribuit-o și pe Story-ul ei, pentru ca fanii să nu piardă nimic. Chiar dacă are un program extrem de încărcat, iubita lui Alex Velea nu uită de admiratorii ei. Este foarte activă în mediul online și le povesteșe acestora despre momentele prin care este nevoită să treacă. fie ele rele sau bune.

Antonia, imagine de senzație cu burtica de gravidă. Fanii sunt în stare de șoc / FOTO

Antonia are mereu zâmbetul pe buze, dar și nemulțumiri despre care obișnuiește să le vorbească internauților. Zilele trecute, vedeta le-a transmis colegilor ei de breaslă un mesaj extrem de dur acestora, fără să se gândească nici măcar o clipă la urmări. Fanii s-au întrebat imediat oare de ce a recurs la un asemenea gest și de ce s-a enervat atât de tare. Ea nu a dezvăluit motivul supărării sale, dar i-a pus pe gânduri pe toți urmăritorii ei de pe Instagram.

„Eu cred că cel mai bine este să îşi vadă de treabă fiecare. Unii sunt după vizualizări, unii după bani, unii după popularitate, unii dau orice să fie în trending. Nu contează, fiecare cu drumul lui, nu este treaba ta! Lasă, fii tu ăla serios şi «TRUE» şi mai «presus/bun/şmecher» şi restul ce există pe piaţă e doar «trash», orice, dar vezi-ţi de drumul tău.”, a scris Antonia pe Instagram.