Antonia, însărcinată cu al patrulea copil!? Mesajul a fost postat chiar de Alex Velea / FOTO
in

Antonia, însărcinată cu al patrulea copil!? Mesajul a fost postat chiar de Alex Velea / FOTO

Alex Velea și-a pus recent toți fanii pe jar.

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Vedeta s-a făcut remarcată datorită frumuseții sale răpitoare, dar și datorită vocii inconfundabile. În plus, ea are și un trup de invidiat, chiar dacă a născut deja trei copii. Mulți bărbați ar da orice să fie cu ea și îi transmis asta în comentarii aproape zilnic. Din păcate pentru ei, cântăreața are ochi doar pentru iubitul ei, iar acela este Alex Velea.

Antonia este însărcinată!?

Cei doi artiști trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de ani buni. Cu toate acestea, sentimentele lor sunt aceleași ca la început. Cei doi sunt văzuți peste tot împreună și se susțin în orice situație. Au împreună doi copii superbi, Dominic și Akim, care le fac zilele mai frumoase și pe care îi iubesc enorm.

Antonia mai are din fosta căsnicie și o fiică, Maya, care locuiește alături de tatăl ei în Italia. Ele se văd destul de rar, iar vedetei îi este extrem de dor de ea. De ziua micuței, artista a postat o serie de mesaje pentru cea mică și a reușit să emoționeze pe toată lumea. Uneori nu are cuvinte să spună cât de greu îi este să fie departe de ea.

Antonia, însărcinată cu al patrulea copil!? Mesajul a fost postat chiar de Alex Velea / FOTO

„Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa”, spunea Antonia în urmă cu ceva timp.

De foarte multe ori, fanii celor doi cântăreți s-au întrebat dacă au de gând să mai facă un copil. Antonia nu a negat că acest lucru se va întâmpla, iar dacă ar fi să ne luăm după postarea lui Alex Velea, ea este din nou însărcinată. Recent, el a dat de înțeles că va fi din nou tată, iar Instastory-ul a făcut furori. Internauții așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă vedeta așteaptă sau nu un copil, pentru că momentan ei nu au oferit niciun fel de declarație în acest sens.

„Mergem la control pentru că Antonia e însărcinată?”, a fost comentariul unei internaute.