Antonia l-a iertat pe Lino Golden!? Mesajul care a dat-o de gol pe iubita lui Velea

Ce mesaj a postat Antonia pe Instagram.

Antonia l-a iertat pe Lino Golden!? Mesajul care a dat-o de gol pe iubita lui Velea
Antonia s-a implicat direct în scandalul dintre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh. Artista a postat o mulțime de mesaje zilele acestea adresate celor doi. În plus, ea a fost extrem de dezamăgită de atitudinea lor față de familia ei.
Ceea ce puțini știu este faptul că ea și Alexia Eram au fost, de fapt, persoanele din cauza cărora au ajuns să se certe. Nu se știe din ce motive, cântăreața nu o mai suporta deloc pe fiica Andreei Esca. Ea i-a sugerat iubitului său să-i interzică lui Marii Fresh să o mai aducă la studio. El ar fi refuzat, cum era de așteptat, iar de aici toate discuțiile care au urmat.

Antonia a găsit puterea de a ierta

Zile în șir, vedetele s-au atacat în mediul online sub privirile curioase ale fanilor. Multora nu le-a venit să creadă cât de departe s-a ajuns cu scandalul. Erau cei mI buni prieteni, iar Alex Velea i-au tratat pe cei doi tineri ca pe copiii lor.
În plus, Lino Golden și Mario Fresh au locuit pentru multă vreme în casa celor doi. Artiștii au crezut în ei și în talentul lor, când nimeni altcineva nu o făcea. La început, nu aveau deloc succes, dar nu au renunțat. A fost bucurie mare în familia Golden Boy Society, când toată munca lor a început să dea roade.
Antonia l-a iertat pe Lino Golden!? Mesajul care a dat-o de gol pe iubita lui Velea
Zilele trecute, Alex Velea a postat un vlog pe canalul lui de YouTube, în care a vorbir despre întreaga situație. În plus, le-a rupt și contractele în fața camerei, pentru ca ei să nu mai aibă niciun fel de obligație față de el. Acum, Antonia ia prin surprindere pe toată lumea. Cântăreața a postat pe social media un mesaj prin care le-a arătat tuturor că a găsit puterea să ierte. Să fie oare acesta sfârșitul celui mai urmărit scandal din ultima vreme?
„Iertarea nu cere și reconectarea”, este mesajul distribuit de Antonia pe pagina de Instagram, postare care are și o descrierere mai detaliată: „Poți ierta de cineva și încă să nu vrei să ai de-a face cu ei”.