Antonia, probleme cu a patra sarcină!? Care este pericolul la care se expune iubita lui Alex Velea: „E a treia cezariană”

Ce se întâmplă cu Antonia!?

Antonia, probleme cu a patra sarcină!? Care este pericolul la care se expune iubita lui Alex Velea: "E a treia cezariană"

Antonia este pare însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Alex Velea a fost cel care le-a dat de gândit fanilor în acest sens. Acum ceva timp, el a postat pe Instagram silueta unei femei însărcinate. Nu a durat mult și fanii au intrat la bănuieli. Primul lor gând a fost că frumoasa artistă va aduce pe lume un alt copil.

La câteva zile după, tot iubitul ei a postat un mesaj de mulțumire care părea dedicat tot acestui moment important din viața lor. După toate acestea, fanii au început să îi pună mai multe întrebări cântăreței despre acest subiect. Ea nici nu a negat, dar nici nu a confirmat faptul că este din nou gravidă. A dat un răspuns vag, care le-a dat și mai mult de gândit susținătorilor celor doi îndrăgostiți.

Antonia ar putea fi în pericol

“Ne-am dorit foarte mult sa mai facem un copil, eu aș mai fi făcut încă unul, dar nu mai am voie. E a treia cezariana și nu îmi mai permite corpul, dar suntem foarte fericiti că s-a întâmplat așa cum am planificat”, afirma Antonia în 2016, înainte de a-l naşte pe Akim.

Ea și-a dorit de multă vreme încă un copil, dar riscurile erau mult prea mari. Se află deja la cea de-a treia cezariană și ar putea avea probleme serioase, după cum chiar ea a povestit în urmă cu câțiva ani. Specialiștii au spus și ei că o nouă operație ar fi mult prea riscantă și periculoasă pentru trupul ei. Două operații de cezariană sunt în regulă, dar când se ajunge la cea de-a treia, mama sau copilul ar putea avea de suferit.

Antonia, probleme cu a patra sarcină!? Care este pericolul la care se expune iubita lui Alex Velea: "E a treia cezariană"

”În mod normal, una sau două operaţii de cezariană nu prezintă niciun risc semnificativ pentru mamă sau pentru copil. Dar odată ce femeile încep să aibă trei sau mai multe cezariene, apare un risc semnificativ pentru complicaţii.”, a spus dr. Marra Francis pentru parents.com.

Prima dată a născut în anul 2010 o fetiță pe nume Maya. Apoi, au urmat Dominic, în 2014 și Akim, în 2016, copiii lui Alex Velea, bărbatul care i-a fost mereu alături. Rămâne de văzut dacă vedeta este sau nu însărcinată, cert este că semnele sunt din ce în ce mai clare.