Antonia, reacție neașteptată după ce a divorțat de Vincenzo Castellano: ”Unii oameni nu îți sunt loiali”

Antonia a reușit, în sfârșit, să divorțeze.

Antonia, reacție neașteptată după ce a divorțat de Vincenzo Castellano: ”Unii oameni nu îți sunt loiali”

Antonia este o femeie liberă, în sfârșit. Iubita lui Alex Velea a reușit să finalizeze divorțul cu Vincenzo Castellano. Au trecut ani buni de când artista se chinuie să obțină ceea ce și-a dorit de la bun început. Ea și Alex Velea nu au putut face tot ceea ce și-au dorit, pentru că în acte ea era încă soția fostului partenere de viață. Coșmarul a luat sfârșit pentru ei și se pot gândi liniștiți la viitor.

Din 2013 și până acum, cântăreața și fostul ei soț s-au plimbat prin tribunale. Ei s-au căsătorit în anul 2011, iar doi ani mai târziu au decis să se despartă, pentru că nu se mai înțelegeau deloc. Cei doi au împreună o fiică superbă, care momentan locuiește în Italia alături de tatăl ei. Antonia și-a dorit enorm să o poate aduce în România, dar acest lucru nu a fost posibil.

Antonia a trecut și pe asta

Anii aceștia au fost unii extrem de grei pentru frumoasa artistă și pentru iubitul său, Alex Velea. Cei doi nu și-au putut uni destinele, dar nici nu și-au botezat cei doi băieți, Dominic și Akim. Abia în luna aprilie a anului 2020, iubitul ei a fost recunoscut în instanță ca fiind tatăl micuților. Mai apoi, în luna iulie, el a reușit să își treacă și numele în actele băieților.

Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”, a declarat Antonia, pentru click.ro.

Antonia, reacție neașteptată după ce a divorțat de Vincenzo Castellano: ”Unii oameni nu îți sunt loiali”

După ce s-a aflat de divorțul ei, iubita lui Velea a transmis pe Instagram un mesaj cu subînețeles. Nu se știe încă dacă făcea referire la o persoană anume sau dacă pur și simplu i-a plăcut extrem de tare citatul respectiv. Cert este că vorbele sale le-au atras atenția tuturor celor care o urmăresc pe social media.

”Unii oameni nu îți sunt loiali, ei sunt loiali nevoii de tine. Odată ce li se schimbă nevoile, se schimbă și loialitatea”, a scris Antonia pe Instagram.