Antonia, schimbare radicală de look după cearta cu Lino Golden. Cum s-a afișat vedeta pe Instagram / FOTO
in

Antonia, schimbare radicală de look după cearta cu Lino Golden. Cum s-a afișat vedeta pe Instagram / FOTO

Antonia, așa cum nu a mai fost văzută până acum.

Antonia este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Vedeta face senzație cu fiecare apariție de pe rețelele sociale. Ea știe foarte bine cum să atragă atenția tuturor asupra ei. Face furori cu fiecare apariție și se bucură de aprecierea a mii de oameni de Instagram. Chiar dacă are un program extrem de încărcat, ea își face mereu timp pentru admiratorii ei.

Antonia, imagine de senzație pe rețelele sociale

Recent, ea a reușit să își ia toți fanii prin surprindere, după ce și-a făcut o schimbare radicală de look. Iubita lui Alex Velea și-a făcut apariția cu părul portocaliu, iar fanii au rămas cu gura căscată. Îi stă extrem de bine, dar internauții trebuie să stea fără nicio grijă este vorba doar despre un filtru. Ea nu s-a vopsit pe bune, deși trebuie să recunoaștem că nu îi stă deloc rău așa.

Antonia, schimbare radicală de look după cearta cu Lino Golden. Cum s-a afișat vedeta pe Instagram / FOTO

Antonia s-a implicat și în scandalul dintre iubitul ei și Lino Golden. Vedeta este extrem de dezamăgită de comportamentul lui. Nu îi vine să creadă că s-a ajuns aici și nu spera ca persoanele pe care le-a ajutat să îi trateze așa. Alex Velea a jucat un rol extrem de important în cariera lui Lino Golden și a lui Mario Fresh.

„Poți să falsifici un zâmbet și o „încordare”, dar nu-ți poți falsifica sentimentele”, a scris Antonia la InstaStory.

A crezut în cei doi tineri când nimeni altcineva nu a făcut-o. I-a ajutat cu tot ceea ce i-a stat în putință și i-a primit în casa lor. I-a tratat, de asemenea, ca pe copiii lui și nu a făcut diferențe între ei. În ultima vreme, prietenia dintre ei s-a stricat. Aceștia s-au atacat de mai multe ori în mediul online, dar nu au apucat să se vorbească deloc față în față.

”Scuzele și mulțumirile se exprimă față în față… dacă ești sincer. Nu virtual doar să dai bine. Atât de dezamăgită și de șocată! Doare al naibii de tare… Asta se aplică la toți 3!”, a scris Antonia pe Instagram.