Antonia, secretul siluetei perfecte. Cum reușește vedeta să se mențină în formă: „Cum să arăți frate așa?”

Cum reușește Antonia să arate atât de bine.

Antonia, secretul siluetei perfecte. Cum reușește vedeta să se mențină în formă: „Cum să arăți frate așa?"

Antonia este una dintre cele mai apreciate și frumoase vedete de la noi. Ea nu s-a făcut remarcată doar datorită frumuseții sale, ci și datorită vocii sale inconfundabile. Vedeta este o femeie de succes și îi merge bine pe toate planurile. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea. Cei doi artiști au dat dovadă de mai multe ori că nimeni și nimic nu poate sta în calea fericirii lor.

Ei bine, vedetele au împreună doi copii superbi care le fac zilele mai frumoase, Dominic și Akim. În plus, Antonia mai are o fiică și din prima căsătorie, Maya, care nu locuiește în România. Artista a încercat de mai multe ori să o aducă aici, dar nu a reușit. Divorțul de fostul soț încă nu s-a terminat, iar ea nu are nicio putere în această privință.

Antonia are un trup de invidiat. Cum reușește?

Antonia are succes și pe plan profesional. Artista lansează hit după hit și are succes de fiecare dată. Piesele sale ajung imediat la inimile fanilor, iar acest lucru este extrem de important pentru ea. Frumoasa vedetă se bucură de susținerea a mii de oameni în mediul online. Iubita lui Alex Velea își face mereu timp pentru ei, oricât de ocupată ar fi, iar ei sunt recunostori pentru asta.

Antonia, secretul siluetei perfecte. Cum reușește vedeta să se mențină în formă: „Cum să arăți frate așa?"

Din când ea face sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, tot pentru a fi mai aproape de cei care o urmăresc. În plus, găsește timp și pentru a le mai răspunde la comentarii. Aceștia nu se tem să o întrebe cele mai ciudate și personale lucruri. Ea nu se teme să le răspundă acestora. Așa s-a întâmplat și de data aceasta.

„Cum sa arati frate asa dupa 3 copii? Absolut superba ?❤️?. Una dintre cele mai frumoase femei din Romania” a scris internauta. „Multumesc!! Disciplina si multa munca la sala! Incerc sa ma mentin! ???” a răspuns și Antonia.