Antonia și-a pus din nou fanii pe jar! Este sau nu iubita lui Alex Velea însărcinată / FOTO

Antonia șa băgat pe toată lumea la bănuieli.

Antonia face ea ce face și atrage din nou atenția asupra ei. Zilele trecute, Alex Velea a postat silueta unei femi gravide pe Instagram. Din acel moment, toată lumea a crezut că iubita lui este gravidă pentru a patra oară.

La câteva zile, tot el a postat un alt mesaj prin care părea cumva că ar confirma sarcina. Nu a fost așa. Le-a mulțumit oamenilor pentru susținere, dar nu le-a zis adevărul. Acum fanii au o singură curiozitate – este sau nu frumoasa cântăreață din nou însărcinată? Încă nu avem răspunsul la această întrebare, pentru că nu au dat nicio declarație, ci doar răspunsuri vagi.

Antonia este sau nu însărcinată!?

Antonia a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața ei personală. Ea a preferat ca oamenii să nu știe chiar totul despre ea, pentru a nu fi judecată. Deci nu ar fi nicio surpriză dacă și-ar ascunde sarcina. Chiar dacă este extrem de ocupată cu creșterea copiilor ei, artista petrece foarte mult timp și pe rețelele sociale.

”Mulțumim! Ne bucurăm mult! Vă super pup!”, a fost mesajul postat de Alex Velea pe Instagram.

Recent, ea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, unde a primit cele mai interesante întrebări. Câțiva internauți au fost puțin mai curajoși și au întrebat-o pe iubita lui Alex Velea dacă este sau nu însărcinată. Ei bine, cel mai probabil răspunsul pe care l-a oferit nu a fost tocmai cel la care spera, deoarece nu le-a mărturisit nimic concret.

Antonia și-a pus din nou fanii pe jar! Este sau nu iubita lui Alex Velea însărcinată / FOTO

”Da? Nu? Poate?”, a fost răspunsul oferit de artistă fanilor curioși.

În plus, ea a postat și o serie de imagini din cauza cărora fanii artistei au luat pur și simplu foc. Ea s-a afișat doar în sutien și cu abdomenul la vedere. După ce le-au văzut, internauții au intrat bine de tot la bănuieli. Sunt tare curioși când își va confirma sarcina sau dacă așteaptă cu adevărat al patrulea copil.

„Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa”, spunea Antonia în urmă cu ceva timp.