Antonia și Alex Velea au făcut nunta în secret. Răspunsul artistei a uimit pe toată lumea

S-au căsătorit Antonia și Alex Velea fără să știe nimeni!?

Antonia și Alex Velea au făcut nunta în secret. Răspunsul artistei a uimit pe toată lumea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, dar sentimentele lor sunt la fel ca la început. Se iubesc la nebunie, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Vedetele se susțin la bine și la greu și sunt văzuți peste tot împreună. Au, de asemenea, împreună doi copii superbi pentru care ar face orice. Dominic și Akim sunt cele mai importante ființe din viața lor, alături de Maya; fiica Antoniei din prima casătorie.

Cei doi cântăreți duc o viață la care mulți doar visează și se bucură de fiecare moment din viața lor. Sunt norocoși că se au unul pe celălalt. Chiar dacă iubirea lor este atât de puternică, ei nu au reușit să ajungă în fața altarului până acum. Antonia nu a reușit nici acum să finalizeze divorțul cu Vincenzo Castellano, iar acest lucru a stat în calea lor.

Antonia și Velea s-au căsătorit în secret!?

Ei bine, de-a lungul timpului, mulți dintre fanii lor s-au întrebat dacă nu cumva s-au căsătorit în secret. Antonia și Alex Velea au fost mereu extrem de rezervați când a venit vorba despre viața lor personală. Așa că nu este exclus ca acest lucru să se fi întâmplat și să nu fi spus nimănui.

Cântăreața este foarte apropiată de fanii ei de pe Instagram. Recent, ea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, unde le-a răspuns fanilor la cele mai îndrăznețe întrebări. Ei au profitat de ocazie și au încercat să scoată tot mai multe lucruri de la ea.

Antonia și Alex Velea au făcut nunta în secret. Răspunsul artistei a uimit pe toată lumea

„Tu și Alex (n.r. Alex Velea) ați făcut cununie regilioasă?”, a întrebat-o un fan pe Antonia, pe Instagram.

Aceștia au fost curioși să afle dacă vedeta este însărcinată pentru a patra oară. În plus, au vrut să afle clar dacă ea și Velea s-au căsătorit ăn secret. În ambele situații, ea a dat niște răspunsuri vagi și a lăsat loc de interpretări.

„Poate…”, i-a răspuns Antonia internautului.