Antonia este o femeie fericită. A reușit în sfârșit să divorțeze de Vincenzo Castellano. Aceștia au fost niște ani grei pentru ea și pentru iubitul său, Alex Velea. Artista a stat multă vreme prin tribunale unde s-a chinuit să divorțeze de fostul ei partener de viață.

A fost mult mai greu decât a crezut dar coșmarul a luat sfârșit. Frumoasa vedetă este o femeie liberă acum care se poate gândi serios la nunta cu Alex Velea. Ea și Vincenzo Castellano au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care nu a durat prea multă vreme. Cei doi au decis să se căsătorească în anul 2011 și păreau extrem de fericiți împreună.

Între timp s-a născut și Maya, fetița lor. Din păcate lucrurile nu au mai funcționat între ei și au fost nevoiți să divorțeze la doar doi ani de la nuntă. În toți acești ani foștii soți s-au plimbat prin tribunale, pentru a obține custodia Mayei, dar și pentru recunoaşterea paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, Akim și Dominic.

Antonia este liberă

Din fericire pentru ei, a răsărit soarele și pe strada lor. În luna aprilie a acestui an, Alex Velea a fost recunoscut în instanță ca fiind tatăl celor doi copii. În luna iulie, cântărețul a mai reușit să-şi treacă și numele în actele copiilor.

Antonia și Alex Velea, planuri de nuntă!? Vedeta a divorțat de Vincenzo Castellano: "Sper din suflet că..."

După toate acestea, fanii vedetelor au ajuns să se gândească la nunta lor. Antonia este acum o femeie liberă, care poate face tot ceea ce își dorește. Ea a acordat un interviu în care a discutat despre marele eveniment, dar se pare că momentan nu se gândește la acest lucru.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”, a declarat Antonia, pentru click.ro.