Antonia, un nou mesaj subtil pentru Lino Golden și Mario Fresh. Vedeta i-a acuzat de trădare: „Zâmbetul ăla fals”
in

Antonia, un nou mesaj subtil pentru Lino Golden și Mario Fresh. Vedeta i-a acuzat de trădare: „Zâmbetul ăla fals”

Antonia, un nou atac dur la adresa lui Lino Golden și a lui Mario Fresh.

Antonia se implică tot mai tare în scandalul dintre iubitul ei, Lino Golden și Mario Fresh. Zilele acestea, prietenia dintre cei trei artiști a luat sfârșit. După ce au fost extrem de apropiați ani de zile, au ajuns să se certe pe internet. Ei și-au aruncat cuvinte grele și au reușit să surprindă pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aștepta la una ca asta din partea lor.

Antonia nu s-a mai putut abține

Alex Velea a ajucat un rolx extrem de important în cariera tinerilor. El i-a ajutat și a crezut în talentul lor când nimeni altcineva nu o făcea. S-a comportat cu ei așa cum se comportă cu copiii lui și nu a făcut niciodată diferențe. În plus, ei au locuit chiar în casa lui alături de familia sa. Mario Fresh a fost cel care nu i-a adresat cuvinte atât de dure, dar Lino nu s-a putut abține deloc.

Antonia este profund dezamăgită de întreaga situație. Vedeta a ținut și ea la cei doi artiști și s-a comportat foarte frumos cu ei în cei patru ani. Frumoasa artistă i-a acuzat recent pe Mario și Lino de trădare și a decis să îi pună la punct în stilul lui caracteristic. Toți au rămas cu gura căscată, mai ales că ei erau considerați „copiii adoptivi” ai lui Alex Velea.

Antonia, un nou mesaj subtil pentru Lino Golden și Mario Fresh. Vedeta i-a acuzat de trădare: „Zâmbetul ăla fals”

„Poți să falsifici un zâmbet și o „încordare”, dar nu-ți poți falsifica sentimentele”, a scris Antonia la InstaStory.

Se pare că scandalul nu s-a oprit aici. Antonia a decis să mai posteze pe rețelele sociale o serie de mesaje subtile la adresa celor doi. Acestea au stârnit zeci de reacții din partea fanilor de pe internet, care sunt la fel de surprinși de cele întâmplate ca și cei doi îndrăgostiți. Prin intermerdiul textelor postate în mediul online, ea a vrut să arate tuturor că ei sunt fericiți în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat.

„Heyyy uită-te la noi, suntem o familie fericită și nu ne pasă de nimeni sau nimic”. Zâmbetul acela fals pe care-l forțezi să pară că ești fericit”, a mai scris ea.