Antonia va da naștere unui băiețel!? Gestul lui Alex Velea i-a dat de gol / FOTO

Velea și-a pus din nou fanii pe gânduri.

Antonia va da naștere unui băiețel!? Gestul lui Alex Velea i-a dat de gol / FOTO

Zilele acestea, s-a zvonit că Antonia ar fi însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Cel care le-a dat pentru prima dată de bănuit fanilor a fost chiar Alex Velea. Iubitul Antoniei a postat luna trecută silueta unei femei gravide pe InstaStory. În acel moment, tot internetul a luat foc. Multă lume s-a grăbit să îi felicite și să scrie despre sarcina vedetei.

Niciunul dintre ei nu a negat zvonurile, ba chiar le-au alimentat cu mai multe răspunsuri care lasă loc de interpretări. Fanii lor sunt foarte curioși și nu s-au putut abține să nu afle chiar de la Antonia întregul adevăr. Cântăreața nu a spus nici nu, nici da…cu alte cuvinte, ar putea fi însărcinată.

Antonia și Alex Velea vor fi părinți din nou!?

Ea arată extrem de bine, chiar dacă a născut trei copii până la această vârstă, iar cel de-al patrulea ar putea fi pe drum. Velea este un bărbat noroc datorită faptului că o are lângă el pe frumoasa artistă. Au dat dovadă de multe ori de faptul cu formează un cuplu puternic, în ciuda gurilor rele care au fost mereu împotriva lor.

„Da? Nu? Poate?”, a scris artista când a fost întrebată dacă este însărcinată.

Antonia va da naștere unui băiețel!? Gestul lui Alex Velea i-a dat de gol / FOTO

Astăzi, Alex Velea a întărit afirmațiile conform cărora el și Antonia vor deveni din nou părinți. El a postat la Story o imagine în care a pus o inimă albastră. Fanii lor au tras imediat concluziile. Ei sunt de părere că Anto va aduce pe lume al treilea băiețel.

„Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa”, spunea Antonia în urmă cu ceva timp.

Cele două vedete au fost mereu discrete când a venit vorba despre viața lor privată. Așa că nu ar trebui ca fanii lor să se mire, dacă vor ascunde aceste informații pentru mai multă vreme.

”Mulțumim! Ne bucurăm mult! Vă super pup!”, a fost mesajul postat de Alex Velea pe Instagram, zilele trecute.