Află cum se calculează acesta și ce surprize așteaptă să îți bată la ușă. Cine sunt cei mai norocoși și cine sunt cei care vor trece prin greutăți.

Ce îți rezervă anul 2021 în funcție cifra personală. Trebuie să știi asta

Numerologul Mihai Voropchevici a explicat ce îți rezervă anul 2021 în funcție de anul nașterii. Cifra anului 2021 este un număr universal impar. Dacă adunăm 2+0+2+1, rezultatul va fi 5. Potrivit specialistului, persoanele care vor fi cele mai favorizate în anul 2021 vor fi cei ai căror număr de destin este unul impar, precum 1, 3, 5, 7 sau 9.

Cum îți calculezi cifra personală Simplu. Tot ce trebuie să faci este să aduni ziua de naștere cu luna în care te-ai născut și cifra 5, numărul universal al anului 2021. De exemplu, dacă te-ai născut în prima zi a anului, atunci vei calcula în felul următor: 1 (cifra zilei de naștere) + 1 (cifra lunii ianuarie) + 5 (cifra 2021), iar rezultatul va fi 7, care este cifra destinului tău.

Anul în care te-ai născut îți zice ce își pregătește destinul în anul 2021. Află cum se calculează acesta

Cifra personală 1

Cei care au cifra personală 1 sunt oameni puternici, independenți, lideri care vor avea de înfruntat anumite situații provocatoare. Această cifră simbolizează noi începuturi dar și egoism și individualism. În plan profesional există posibilitatea să îți schimbi locul de muncă sau să fii promovat. Pe plan financiar îți va merge bine, dacă ai propria ta afacere. Ai grijă cu sănătatea, protejează-ți inima.

Cifra personală 2

Persoanele care au cifra personală 2 au nevoie de ajutor în anul 2021. Nu se vor putea descurca singuri, ci au nevoie de asistența cuiva care să-i ghideze, să-i sfătuiască, să le fie parteneri.

Pe plan amoros, cei cu cifra personală 2 vor suferi din dragoste. Anul acesta poate aduce despărțiri și divorțuri în cupluri care nu mai funcționează cum trebuie. Cât privește sănătatea, ai nevoie de multe vitamine pentru a-ți întări imunitatea. Anul 2021 este anul în care nu accepți sfaturi de la cei din jurul tău.

Cifra personală 3

Pentru tine, anul 2021 aduce multă fericire. Cei care au cifra personală 3. După multe eforturi pe toate planurile, financiar, profesional și personal, 2021 este un an de relaxare pentru tine, în care vei călători, te vei concentra pe pasiunile/ hobby-urile tale și te vei bucura de iubirea partenerului de viață.

Atenție, 2021 se anunță a fi un an plin de aventură și de relații amoroase pasagere dar intense și satisfăcătoare. Bucură-te de aces an, îl meriți!

Cifra personală 4

Muncă, muncă și iar muncă. Aceasta pare să fie deviza celor care au cifra personală 4 în anul 2021. Prima jumătate a anului va fi dificilă, de aceea e necesar să ai răbdare și să nu te consumi foarte mult din cauza piedicilor care pot apărea în drumul tău.

Lipsa resurselor financiare te va afecta într-o anumită măsură, dar îți vei reveni treptat. Pentru cei care și-au întâlnit partenerul de viață anul trecut, acum e timpul perfect pentru a face nunta.

Cifra personală 5

Ești norocos! Toate visele ți se vor împlini! Dacă ai cifra personală 5, atunci te așteaptă numai lucruri bune și surprize plăcute în anul 2021. Se anunță o călătorie/excursie în viitorul tău.

Cu toate astea, e foarte important să ai grijă la cât consumi, pentru că 5 este cifra dependenței și a excesului. Chiar dacă îți place să cheltui banii, poate ar fi mai bine să ți-i drămuiești în așa fel încât să nu rămâi fără atunci când ți-e lumea mai dragă.

Cifra personală 6

Cei care au cifra personală 6 se concentrează pe familie în anul 2021. Mare grijă, e posibil ca voi sau cei apropiați vouă să sufere anumite probleme de sănătate și aveți nevoie de ajutorul și susținerea celor dragi pentru a trece cu bine peste acest hop. Relațiile amoroase care nu merg foarte bine

Cifra personală 7

Cel care are cifra personală 7 va simți nevoia de liniște în 2021. Ai noroc la bani, iar șansele să câștigi la loterie sunt destul de mari, tot ce trebuie să faci este să și joci, binențeles. În acest an, vei trage linie și vei alege oamenii care merită să rămână în preajma ta, fie că vorbim de prieteni sau membrii familiei.

În ceea ce privește sănătatea, ai grijă de sistemul tău nervos. Nu te închide, nu rupe complet contactul cu oamenii care te iubesc, vei avea nevoie de energia lor pozitivă. Ai o intuiție fantastică, iar anul acesta vei avea tendința să te retragi pentru a rezolva problemele care te-au măcinat în ultimul timp.

Cifra personală 8

Cifra personală 8 este cea a banilor, spune Mihai Voropchievici. Oamenii care au cifra personală 8 se bucură de un imens succes pe plan financiar. Banii vor trage la ei precum un magnet, iar pe anul 2021 afacerile prospere și banii sunt pe primul plan.

Pe partea de sănătate, anul acesta va fi foarte dificil pentru voi. Va fi nevoie de anumite intervenții chirurgicale și este posibil ca cineva apropiat, din familie, să înceteze din viață.

Cifra personală 9

Persoanele care au cifra personală 9 vor definitiva lucrurile pe care le-au lăsat în stand-by în ultimii doi ani de zile. Trebuie să ai grijă de sufletul tău și de oamenii care vor să îți facă rău.

Taie răul de la rădăcină și finalizează toate discuțiile, problemele, proiectele pe care le-ai lăsat neterminate, de-a lungul timpului. Anul 2021 este despre asta: finalizare. Nu începe nimic nou. E timpul ca ciclul să ajungă la un final.