Anunţ şocant făcut de Pfizer despre vaccinul anti-covid-19. Injecţia…

CEO-ul companiei Pfizer care produce vaccinul anti-Covid, a venit cu un anunţ şocant. Acest anunț îngrijorează și mai tare oamenii, care oricum erau destul de sceptici cu privire la serul care ajută la imunizarea împotriva noului coronavirus.

Anunţ şocant făcut de Pfizer despre vaccinul anti-covid-19. Injecţia...

Potrivit CEO-ului companiei Pfizer, acesta a menționat că există o mare posbilitate ca actualele vaccinuri să își demonstreze ineficiența în viitor. Albert Bourla a declarat că ”este foarte probabil ca într-o zi să se întâmple asta”. Cunoscuta companie Pfizer, lucrează în continuare la menținerea eficacității de 95% a vaccinului, chiar și împotriva noii tulpini descoperite prima dată în Marea Britanie.

În cadrul Forumului Economic Mondial Davos din 2021, Albert Bourla a declarat că această probabilitate este foarte mare, chiar dacă momentan nu se confruntă cu acest lucru. Intenția acestuia este de a reduce timpul de la recunoașterea unei amenințpri a unei boli infecțioase la scară largă până la obținerea unui vaccin într-un termen de 100 de zile sau chiar mai puțin.

CEO-ul afirmă că acest interval ar fi cu mult mai scurt decât actualul obiectiv de 300 de zile propus de Operațiunea Warp Speed de anul trecut, făcut de către administrația Trump. Momentan, vaccinul Pfizer arată un procent de eficacitate de 95% la tulpina inițială Covid-19, însă cercetătorii lucrează să mențină acest procentaj și în cazul infectării cu noua tulpină.