Apariție surpriză azi la Survivor România. Dan Pavel a făcut anunțul: noul concurent care debutează la Kanal D

Ediția de duminică, 18 aprilie, a ”Survivor România” va fi marcată de venirea unui nou concurent în junglă. Fericirea va fi umbrită de un moment tensionat, în care supraviețuitorii care au încălcat regulamentul data precedentă vor fi pedepsiți.

Apariție surpriză azi la Survivor România. Dan Pavel a făcut anunțul: noul concurent care debutează la Kanal D

„Vreau să îl invit pe noul concurent al marii aventuri Survivor să se alăture nouă!”, este o parte din anunțul lui Dan Pavel lăsat în aer în ediția precedentă a emisiunii de la Kanal D. Este vorba despre Ștefan Ciuculescu, fost portar la Rapid. El va face parte din echipa roșie, a Faimoșilor.

În vârstă de 27 de ani, Ciuculescu a fost pasionat din copilărie de sport și s-a dedicat lui de la vârsta de șapte ani. De-a lungul carierei a apărat poarta grupului FCSB, unde a făcut parte din echipa de juniori. A jucat și al alte cluburi din țară, iar până să plece la ”Survivor” a fost portarul echipei Rapid București.

Pasiunea pentru sportul rege o moștenește de la tatăl său, fost fotbalist și fost arbitru devizionar. Acum, Ștefan Ciuculescu încearcă să dea mai departe din experiența sa copiilor care vin la clubul unde antrenează viitori portari din fotbalul românesc.

Are părinți campioni. De la ei a moștenit pasiunea pentru sport

În trecut, el a încercat să practice scrimă, urmând pasiunea mamei sale, Alina Chiculescu, campioană la spadă. Aceasta a fost componentă a echipei naționale de spadă a României, a câștigat de cinci ori Cupa României la spadă și a devenit o dată campioană națională la această armă, în anul 1990.

De asemenea, fotbalistul este pasionat de karting, îi place să schieze și să pescuiască. Acestea fiind date, este convins că va reuși și se va adapta în competiția din Republica Dominicană.