Ar putea Emilia Clarke să o înlocuiască pe Amber Heard în „Aquaman 2”? Fanii lui Depp au făcut o petiție ca fosta soție a actorului să fie scoasă din film

După ce au făcut o petiție ca Amber Heard să nu mai joace în cel de-al doilea film al seriei, fanii lui Depp au venit și cu o sugestie.

Ar putea Emilia Clarke să o înlocuiască pe Amber Heard în „Aquaman 2”? Fanii lui Depp au făcut o petiție ca fosta soție a actorului să fie scoasă din film
Ar putea Emilia Clarke să o înlocuiască pe Amber Heard în „Aquaman 2”? Fanii lui Depp au făcut o petiție ca fosta soție a actorului să fie scoasă din film

Vestea că Johnny Depp nu o să mai joace în următorul film din seria ,,Animale fantastice”, după ce  pierdut procesul cu The Sun, nu a fost deloc pe placul susținătorilor săi. Fanii actorului chiar au făcut o petiție prin care au cerut ca Amber Heard să fie eliminată din Aquaman 2. Mai ales că potrivit acestora, încă de la divorț,  fosta soție a lui Depp și-a propus să ruineze viața actorului.

Fanii au găsit înlocuitoare pentru Amber

După ce a această  petiție a început să câștige atenție și a adunat un milion de semnături, mulți s-au întrebat cine ar putea să o înlocuiască pe Amber. Și așa ideea cum că steaua din Game of Thrones, Emilia Clarke, ar putea să joace în noul film a început să prindă contur, potrivit heroichollywood.

Johnny Depp a fost forțat să renunțe la rolul său de răufăcător principal al seriei Fantastic Beasts după ce a pierdut procesul de calomnie legat de acuzațiile de abuz făcute de fosta sa soție Amber Heard. Întrucât Depp a susținut că Heard a fost abuzivă fizic și emoțional față de el în relația lor, mulți fani ar dori ca vedeta Aquaman să nu o mai joace pe Mera în filmele DC Extended Universe.

Deși probabil ar fi mai ușor pentru Aquaman 2 să renunțe complet la personaj, unii au sugerat-o pe Emilia Clarke să preia rolul Merei, așa povestea poate să continuie fără probleme.

Artistul digital BossLogic chiar s-a folosit de această idee.  În cel mai recent concept al său, BossLogic dezvăluie cum ar putea arăta Emilia Clarke ca Mera pentru Aquaman 2.

Și după cum arată, Emilia Clarke  chiar pare potrivită. În plus, dacă ar avea loc, această schimbare ar fi una importantă pentru fanii DC Extended Universe. Iar fanii Game of Thrones ar fi pe deplin încântați să vadă vedeta britanică reunindu-se cu Jason Momoa.

Ar putea Emilia Clarke să o înlocuiască pe Amber Heard în  „Aquaman 2”? Fanii lui Depp au făcut o petiție ca fosta soție a actorului să fie scoasă din film
Foto: instachronicles.com

Amber Heard a avut și un mesaj

Cu toate că petiția a strâns atât de multe semnături,  Amber Heard o va juca pe Mera în cel de-al doilea film Aquaman. Actrița chiar a răspuns după ce  a apărut acestă petiție.

,,Sunt foarte entuziasmată de cantitatea de iubire a fanilor și de aprecierea fanilor pe care a dobândit Aquaman și că a atras atât de mult entuziasm pentru Aquaman și Mera asta înseamnă că ne vom întoarce.”

Chiar dacă Johnny Depp nu o să mai joace în cel de-al treilea film ,,Animale fantastice”, actorul va primi salariul integral pentru film, chiar dacă a filmat doar o singură scenă. Acesta va fi fi plătit cu cel puțin 10 milioane de dolari.