Are sau nu Oana Zăvoranu operații estetice! Vedeta a dat cărțile pe față: „Ați auzit, urâtelor”

Oana Zăvoranu a vorbit pe șleau despre operațiile sale estetice.

Are sau nu Oana Zăvoranu operații estetice! Vedeta a dat cărțile pe față: "Ați auzit, urâtelor"

Oana Zăvoranu nu se mai ascunde! De la o vreme ea a dat dovadă de o sinceritate ieșită din comun. A demonstrat, de asemenea, că nu se teme de nimeni și de nimic. „Querida” a pornit un război împotriva influencerilor din țara noastră, despre care nu are o părere prea bună. Bruneta a ieșit la atac și pare că nu va fi oprită prea curând.

Asta nu este tot! Actrița din „Sacrificiul” de la Antena 1 are de gând să își facă propria emisiune pe canalul ei de YouTube. Aceasta va avea premiera în doar câteva zile, iar admiratorii săi stau deja cu sufletul la gură să vadă ce le-a pregăitit vedeta. Oana Zăvoranu a pus bazele unui proiect la care ține mult și în care, probabil, are mare încredere că va prinde.

Oana Zăvoranu, moment de sinceritate pe Internet

Multe persoane au sărit la gâtul ei și i-au transmis acesteia că nu are dreptul să discute despre vedetele noastre, când ea face la fel. Un aspect la care haterii au făcut referire este cel legat de operațiile estetice. Oana le-a criticat pe multe dive de la noi care și-au schimbat complet înfățișarea. Asta după ce au apelat la ajutorul mediciilor esteticieni. Două dintre acelele persoane sunt chiar Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

Are sau nu Oana Zăvoranu operații estetice! Vedeta a dat cărțile pe față: "Ați auzit, urâtelor"

Pentru a calma gurile rele, „Querida” a decis să iasă în față și să vorbească despre operațiile sale estetice. Ei bine, vedeta a povestit că singura operație pe care și-a făcut-o în toată viața sa este cea de mărire a sânilor. La ceva vreme după, ea a renunțat chiar și la silicoane, așa că se consideră în măsură să își dea cu părerea despre cele care s-au operat de-a lungul vremii.

„Nu am operații estetice decât la sâni… Acum am scos silicoanele de tot. În rest, niciodată nu m-am operat în altă parte a corpului sau a feței. Ați auzit, urâtelor operate de 857 de ori și care aveți tupeul să ziceți că nu sunteți operate? Noroc cu pozele mai vechi!”, a zis ea.