Armin Nicoară îi face ochi dulci Elenei Ionescu?! S-au dat de gol pe o rețea de socializare!

Armin Nicoară și Claudia Puican au o relație de lungă durată și foarte serioasă, căci au de gând să-și unească destinele pentru totdeauna. Artistul dezvăluia, acum ceva timp, că va face nuntă cu Claudia Puican, iar petrecerea va fi cea mai grandioasă din întreaga țară. Totuși, până la acel moment, cei doi amorezi mai au de așteptat, căci restricțiile impuse de autorități în vreme de pandemie de coronavirus, le cam dau bătăi de cap.

Celebrul saxofonist este curtat de multe femei, mai ales la evenimentele private la care cântă. Claudia Puican îl însoțește pentru că ei doi fac o echipă și pe scenă, nu doar acasă. Totuși, artistul are multe fane, pentru că se bucură de un succes enorm în viața de zi cu zi, datorită meseriei pe care o practică.

Acest lucru pare să-i dea bătăi de cap și Claudiei, care reacționează ori de câte ori Armin îi dă ocazia.

De data aceasta, un gest controversat a ieșit la iveală.

Poate fi vorba de o simplă prietenie sau nu, însă fanii celor doi au observat cum Armin Nicoară i-a lăsat un comentariu Elenei Ionescu, la o fotografie foarte sexy. Câștigătoarea Survivor România 2020 a postat, seara trecută, o fotografie în costum de baie, care a încins tot internetul.

Fosta faimoasă a competiției fenomen de la Kanal D a primit un comentariu de la Armin Nicoară, și anume o inimă. Ba mai mult decât atât, Elena a și reacționat cu o apreciere. Bruneta a ales să-i dea like celebrului saxofonist, atunci când acesta i-a lăsat o inimioară în dreptul fotografiei incendiare de pe Instagram.