Armin Nicoară a mers la locuința părinților Claudiei Puican unde și-a propus să ajute în casă familia iubitei sale. Artistul se înțelege foarte bine cu toți membrii familiei Claudiei Puican.

Armin Nicoară a mers acasă la Claudia Puican și a petrecut timp cu viitorii socri. Aceștia se înțeleg de minune și s-a văzut acest lucru cu ușurință din interacțunea pe care aceștia au avut-o în timpul filmărilor.

Armin Nicoară a petrecut timp alături de membrii familiei Claudiei Puican. El și iubita lui au ținut să îi ajute pe părinții artistei cu diverse cumpărături – atât de-ale gurii, cât și cu mobilă pentru casă. Aceștia le-au făcut o surpriză foarte plăcută părinților Claudiei Puican și s-au bucurat foarte tare să petreacă timp împreună.

Chiar dacă nu se așteptau la o așa surpriză, părinții Claudiei Puican au fost pregătiți cu prăjituri delicioase. Cuplul Armin-Claudia au ținut să-i ajute pe părinții cântăreței cu diverse cumpărături pentru casă, o masă și câteva scaune, dat fiind faptul că aceștia sunt în proces de renovare a locuinței.

„Ce faceți, măi? Ce faci, tăticule?”, întreabă Claudia Puican, atunci când aceștia sosesc acasă la familia ei.

„Am o zi grea. Claudia vrea să le cumpere câte ceva prăinților prin casă”, spune Armin înainte de a intra în locuință.

„Ce face mămicuța mea? Vreau să mergem astăzi la magazin. Trebuie să luăm masă și niște scaune”, întreabă Claudia vizibil fericită că s-a întâlnit cu femeia care i-a dat viață.

„Avem aici actele de mutare? Ne mutăm la Timișoara? Aici e de lucru”, spune Armin.

„Când îi văd pe nepoțeii mei, nu am cum să nu râdă sufletul meu. O să-i ajut cât de mult pot eu”, mai spune Claudia Puican.

„Acoperișul ați reușit să-l faceți? Să ne spuneți ce trebuie să mai luăm”, îi îndeamnă Armin Nicoară pe părinții Claudiei.

„Mai avem. Trebuie să facem”, răspunde tatăl Claudiei.

„Aveți o ruletă? Să măsurăm masa să cumpărăm. De 10 persoane să o luăm. Vine împachetată și o montăm noi”, le spune Claudia.

„Urmează să facem și noi un copil și totul e perfect. Am ajuns acasă și e familie mare, au venit și cumnați și cumnate, e neam mare”, completează Armin.

Vacanță cu peripeții pentru cuplul Armin Nicoară și Claudia Puican, în Africa. Cei doi s-au temut pentru viețile lor, atunci când au auzit la geam un leu, în timpul nopții.

Artiștii Armin Nicoară și Claudia Puican s-au bucurat de o vacanță de vis în Africa, unde au avut parte de tot felul de întâmplări neprevăzute. Cei doi nu au reușit să se odihnească prea bine într-una dintre seri deoarece au auzit un răget de leu chiar la geamul camerei lor, pe la ora 3 dimineața.

„Haideți să vă zic ce s-a întâmplat în această noapte. Ne-am trezit pe la ora 3, aveam un leu la geam. Ne-am speriat, a fost ceva crunt. Vă dați seama cum am dormit. În orice moment poate apărea: leu, leopard, orice”, declara Armin Nicoară la Antena Stars, în emisiunea Chef de viață.

„Ne-a stat leul la geam. Câtă oboseală a fost, dar a meritat”, spune și Claudia Puican.