Artistul Raoul condamnat la doi ani de închisoare! Cum a reușit să fenteze legea timp de câteva luni conducând fără permis

Deși nu mai apare atât de des în atenția publicului Raoul rămâne totuși în atenția autorităților. Asta pentru că acesta a primit o condamnare pentru o fapta comisă în urmă cu ceva timp.

Artistul Raoul condamnat la doi ani de închisoare! Cum a reușit să fenteze legea timp de câteva luni conducând fără permis

A cucerit inimile românilor cu vocea și mai ales cu nenumăratele duete pe care le-a purtat alături de Mirabela Dauer. Artistul Raoul și-a câștigat notorietatea cu piese adresate în mod special categoriei de vârstă a publicului care a îndrăgit generația de aur. Acum însă cariera acestuia se află într-un real impas după ce cântărețul a fost condamnat pentru conducere fără permis timp de câteva luni bune.

Condamnat la închisoare și muncă în folosul comunității

Legea față de persoanele care se urcă la volan fără permis și conduc pe străzile din România este extrem de strictă. Deși a încercat artistul nu a reușit să îi convingă pe oamenii legii că e nevinovat astfel că aceștia l-au condamnat la doi ani de închisoare cu executare. De altfel instanța a decis ca Raoul să presteze și servicii în folosul comunitățîi în cadrul Direcției Protecției Copilului.

Artistul Raoul condamnat la doi ani de închisoare! Cum a reușit să fenteze legea timp de câteva luni conducând fără permis

Conform informațiilor publice Raoul, Cornel Borlea pe numele său real, ar fi fost prins în repetate rânduri fără permis. Astfel în ultima perioadă acesta a ajuns destul de des în instanță pentru a da explicații pentru faptele sale. De altfel în decizia oamenilor legii se arată că artistul nu și-a recunoscut niciodată fapta.

”Condamnare fără acord de recunoaştere. (…) Condamnă pe inculpatul Borlea Rareş-Cornel la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul având permisul de conducere anulat. (…) Contopeşte pedepsele aplicate prin prezența sentinţă penală inculpatului Borlea Rareş-Cornel, (…) acesta urmând a execută pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare, la care se va adăuga sporul obligatoriu de 6 luni, în final inculpatul Borlea Rareş-Cornel urmând a execută pedeapsa rezultantă 2 ani închisoare.” se arată în înscrisurile oamenilor legii.

Pe lângă acest aspect a mai ieșit la iveală și faptul că Raoul are la activ un cazier impresionant. În acesta se regăsesc și alte condamnări la închisoare încă din annul 2014.

S-a spus despre el că are o relație cu Mirabela Dauer

Cântărețul Raoul și Mirabela Dauer au împreună o legătură notabilă. Aceștia au avut o prietenie controversată în ochii publicului ce a durat mai bine de zece ani. Artistul a scos albume pe bandă rulantă iar majoritatea dintre acestea erau realizate în colaborare cu Mira.

Cei doi erau văzuți peste tot împreună, la concerte, în turneele din țară sau din străinătate și mai ales în emisiunile TV. Toată lumea credea despre aceștia că au o relație împreună însă niciunul dintre ei nu a confirmat vreodată acest lucru. Atât Raoul cât și Mirabela au suținut mereu că sunt legați doar de sentimente de prietenie profunde.  Indiferent de ce relație au avut cei doi aceasta pare să se fi încheiat în urmă cu ceva timp.

Totul a pornit se pare din cauza artistei care s-a supărat pe Raoul pentru că nu a sunat-o de ziua ei. Artistul la rândul său s-a apărat la vremea respectivă susținând că pe aceasta ”nu o ajută memoria să vadă apelurile ratate de la el”.

Inclusiv intrarea în muzică a cântărețului Raoul a fost una la fel de controversată. Gurile rele au spus despre acesta că ar fi intrat în branșă folosindu-se de bani furați.