Așa arată ”Gogoașă” înainte să fie operat de cancer. Prima imagine din spital

Actorul Constantin Zamfirescu a făcut prima fotografie după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Așa arată ”Gogoașă” înainte să fie operat de cancer. Prima imagine din spital

Cu toții îl cunoaștem pe celebrul ”Gogoașă”. Pe numele lui adevărat, Constantin Zamfirescu, actorul din celebrul serial de comedie ”Trăsniții” a bucurat românii de pretutidneni cu omorul luu. Din nefericire, actorul a primit o veste dramatică, și aceea că este diagnosticat cu cancer.

În acest moment, Constantin Zamfirescu se află internat într-un spital din București, urmând ca luni să fie supus unei intervenții chirurgicale destul de complicată.

În aceste clipe îi are pe cei dragi alături, sperând la tot ceea ce este mai bine. Nu cu mult timp în urmă, îndrăgitul actor a fost vizitat de un coleg, ocazie cu care au făcut și prima fotografie din spital.

Imaginea vobește de la sine. Vizibil optimiști convinși, cei doi aveau zâmbetul până la urechi. În ciuda faptului că va urma o perioadă extrem de grea pentru actor, nu încetează să-și păstreze chipul senin și zâmbitor.

„Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru toate mesajele de susținere. Așteptăm operația de luni! Vă pupă Zamzuu!”, au fost cuvintele pe care le-a postat actorul în dreptul fotografiei din curtea spitalului, alături de prietenul său.

Așa arată ”Gogoașă” înainte să fie operat de cancer. Prima imagine din spital

Constantin Zamfirescu, strigăt de ajutor pe rețelele de socializare

În urmă cu câteva zile, actorul a făcut apel la oamenii din mediul online. În această perioadă destul de grea, spitalele au nevoie de sânge. Acesta a fost și motivul pentru care Gogoașă a cerut ajutorul celor din jur.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă.
Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.

Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei.
Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea.
Sunt deja internat, iar luni voi fi operat.
Și sunt mulți ca mine care au nevoie.
Eu am A2” a fost mesajul postat de Constantin Zamfirescu, pe contul său de Facebook.