Prima Doamnă a României este cea mai așteptată apariție a începutului de an școlar! Profesoară la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, soția președintelui Klaus Iohannis și-a făcut apariția în prima zi de școală, așa cum toată lumea se aștepta. Carmen Iohannis a purtat din nou o ținută în care predomină albul, ca anul trecut.

Soția președintelui Klaus Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Ca orice profesor, Prima Doamnă a României a fost prezentă la festivitățile din prima zi de școală. Reporterii au surprins-o când intra pe ușile liceului de prestigiu din Sibiu.

Prima Doamnă a României purtat în prima zi de școală o rochie albă imprimată cu flori albastre. De asemenea, prima doamnă a României a avut și un bolero alb pe deasupra. Însă pata de culoare a fost o geantă roșie, cu siguranță un brand de renume.

Anul trecut, soția președintelui a venit la școală cu mască, anul acesta nu a mai purtat-o la vedere. De remarcat că, și de această dată, rochița Primei Doamne a depășit nivelul genunchilor, nu a mai fost scurtă ca în alte ocazii.

“Doresc tuturor un an școlar cu rezultate foarte bune și să nu ne încurce pandemia asta, să scăpăm de ea. Toate cele bune, mult succes și bucurie în noul an școlar. Numai bine, la revedere!”, a fost mesajul transmis de Prima Doamnă a României, la început de an școlar.

Anul trecut, prima Doamnă a purtat în prima zi de școală o rochie imprimată cu flori multicolore, predominând tot albul. Iată o GALERIE FOTO cu ce alte ținute a purtat Carmen Iohannis în prima zi de școală de-a lungul anilor!