Așa nu ți-ai imaginat-o niciodată! Andreea Marin cu părțile intime la vedere!

Astăzi este una dintre vedetele care fac parte din generația de aur fiind îndrăgite de toți românii încă dinainte de anii 2000. În trecut însă, Andreea Marin a avut câteva apariții fosrte sexi.

Andreea Marin este prezentă în memoria tuturor ca fiind extrem de verticală și profesionistă. Vedeta impune o anumită prestanță și nu apare niciodată într-un mod îndrăzneț din punct de vedere vestimentar. În tinerețe însă lucrurile au stat puțin diferit în ceea ce o privește.

Imagini cu prezentatoarea care trezesc interesul oricărui bărbat au fost realizate mai de mult, la un moment dat în cariera ei. Cu toate acestea, Andreea nu a putut niciodată să pozeze goală precum alte colege de breaslă.

Nu din cauza lipsei de îndrăzneală ci pentru că cineva îi interzicea vehement acest lucru.
Asta nu a oprit-o pe Andreea să se lase fotografiată aproape dezbrăcată, având sânii acoperiți cu o coroniță de flori.

Așa nu ți-ai imaginat-o niciodată! Andreea Marin cu părțile intime la vedere!

Avea interzis în a poza sexi

Cel care i-a oferit Andreei șansa de a prezenta una dintre emisiunile care au scris istorie în România a fost regretatul producător tv Valeriu Lazarov. În contractul pe care prezentatoarea l-a semnat acesta a avut grijă să stipuleze și o clauză strictă în acest sens.

Astfel, înainte ca reprezentanții revistei Playboy să încerce să îi propună vedetei o ședință foto nud, în urma căreia Zâna ar fi câștigat o avere, Andreea a ținut personal să lămurească acest aspect chiar cu directorul publicației respective.

Așa nu ți-ai imaginat-o niciodată! Andreea Marin cu părțile intime la vedere!

„Știu că la un moment dat o să vii să îmi propui, nu se poate, dacă vrei poţi să vii să îţi arăt contractul meu cu domnul Lazarov, eu fac emisiuni pentru toată familia, nu am voie să apar în asta, deci mai bine să nu ne pierdem timpul discutând despre asta vreodată”, i-ar fi spus vedeta lui Boerescu.

Chiar dacă prezentatoarea a ajuns acum la vârsta de 45 de ani, ea arată în continuare extrem de bine. Andreea a mărturisit că se menține în formă făcând des cure de detoxifiere. Mai mult, alături de soțul ei, ea merge la diverse centre specializate în detoxifiere atât în țară cât și în străinătate.

Prezentatoarea a precizat că și-a creat un stil de viață sănătos și nu recurge niciodată la dietele drastice pe termen lung. Cu toate acestea, inclusiv Zâna a avut etape în care a fost prinsă pe picior greșit din punct de vedere al siluetei. Având în vedere că acum are un iubit cu câțiva ani mai tânăr decât ea vedeta depune eforturi mari pentru a arăta impecabil.

Așa nu ți-ai imaginat-o niciodată! Andreea Marin cu părțile intime la vedere!

S-a întors de curând pe micul ecran

Andreea Marin s-a întors în cadrul televiziunii care a consacrat-o. Vedeta are acum o emisiune pe TVR2 în care aduce în fața telespectatorilor exemple de experiențe dificile atât din viața oamenilor simpli cât și a vedetelor.

În paralel cu emisiunea, prezentatoarea se concentrează în continuare pe proiectele sale caritabile pe care le desfășoară de câțiva ani. În timpul pandemiei vedeta a reușit să ofere ajutor în valoare de peste 1 milion de euro spitalelor din întreaga țară.