Actorul a câștigat competiția Ferma 2020, difuzată pe Pro TV. Fratele lui Lucian Viziru este cunoscut în lumea showbiz-ului de la apariția pe micile ecrane. Acesta a jucat în mai multe telenovele românești de pe postul Acasă TV: Lacrimi de iubire, Iubire ca în filme, Iubire și onoare.

Aristul a avut și o trupă muzicală numită D.A., însă aceasta nu a rezistat prea mult, iar Augustin și colegul său au hotărât să meargă pe drumuri diferite în carieră. Viziru nu a mai cochetat cu muzica, se pare că acesta a profesat mai mult timp ca actor.

„Tu n-o să fii ca mă-ta”

Viziru a pozat mereu în băiatul rău, însă rolul de tătic l-a schimbat radical. Acesta este foarte implicat în creșterea micuței sale, iar atunci când timpul îi permite, are foarte multă grijă de fiica sa.

Actorul este topit după fetița lui cu ochi albaștri, care îi și seamănă vedetei. Augustin Viziru postează frecvent imagini cu ea pe conturile de socializare.

Chiar și fanii îi scriu actorului că este o asemănare izbitoare între cei doi, iar curioșii își doresc să o vadă și pe femeia care l-a făcut bărbat de casă pe Augustin.

Astăzi, actorul a postat câteva filmulețe în care îi dădea câteva sfaturi despre viață fetiței lui. După ce iubita sa a ajuns acasă de la cumpărături, iar camera era plină de pungi, vedeta a hotărât să facă lecții de economie cu fiica sa, încă de pe acum.

„Când te faci mare, tu n-o să fii ca mă-ta. Tu nu o să faci chestii de genul acesta când te duci la cumpărături, să te duci ca și când se termină Planeta. Da? Că astea sunt doar câteva, da? Doar câteva chestii a cumpărat. Știu că-i de râs, tata, știu”, a spus Augustin Viziru pe Instagram.

Pe fundal se auzea glasul celei care l-a făcut pe actor tătic. Aceasta râdea, amuzată de glumele iubitului său.