Aurel Pădureanu rupe tăcerea: „Gigi Becali nu ne-a ajutat cu nimic!”

Aurel Pădureanu, soțul regretatei soliste Cornelia Catanga, este încă în șoc și dărâmat de durere după moartea artistei. Mai mult, e foarte supărat pe promisiunile false care au apărut în presă, în ultimele zile.

Aurel Pădureanu rupe tăcerea: "Gigi Becali nu ne-a ajutat cu nimic!"

Aurel Pădureanu și-a condus ieri soția pe ultimul drum. Cu câteva zile înainte, bărbatul spunea disperat că nu are bani să se ocupe de înmormântare.

Gigi Becali s-a oferit să îl ajute, însă, potrivit declarațiilor făcute astăzi de Aurel Pădureanu, acționarul Steaua nu i-ar fi acordat vreun ajutor.

„Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, a spus cu durere Pădureanu pentru Fanatik.

Pădureanu este dezamăgit și de jurnalista Mara Bănică, despre care spune că o considera apropiată, însă ultimele sale intervenții publice nu i-au picat tocmai bine.

„Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, a afirmat soțul Corneliei Catanga.

Cornelia Catanga spunea că nu avea nici bani de pâine

Familia Corneliei Catanga avea probleme financiare mari de mai multe luni de zile și era un lucru știut inclusiv de prietenii apropiați. La una dintre aparițiile sale televizate, de acum patru luni de zile, Cornelia Catanga s-a plâns de faptul că nu ar fi avut nici măcar bani de pâine.

„Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?”, a mărturisit Cornelia Catanga, la Antena Stars, în noiembrie 2020.

Cornelia Catanga a murit vineri dimineața, la vârsta de 63 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost internată după ce a fost diagnosticată cu Covid-19.