Operațiile estetice sunt de la o vreme la îndemâna oricui. Vedetele apelează la ajutorul specialiștilor, pentru a ajunge la rezultatele dorite. Unele dintre ele nu țin cont de bani, atunci când e vorba de aspectul lor fizic. În aceeași situație se află și Babs, partenera de viață a lui Dorian Popa. Ori de câte ori a simțit nevoia, frumoasa vedetă s-a operat.

Fanii vedetei sunt extrem de curioși și vor să știe tot mai multe lucruri despre ea. Una dintre cele mai mari curiozități a fost legată de operațiile estetice. Babs a vorbit fără nicio reținere și chiar le-a dezvăluit acestora câte intervenții și-a făcut de-a lungul timpului.

Babs a vorbit despre intervențiile estetice

Bruneta are un trup de invidiat și un chip perfect. Ea nu a ajuns la aceste rezultate așa ușor, ci a investit sume de bani imense. Sinceră din fire, ea nu s-a ascuns de pe deget atunci când admiratorii eu au tras-o de limbă. Ea îi demonstrează zilnic iubitului ei faptul că este un bărbat norocos și nici nu ar avea cum să fie altfel. Are alături de el o femeie superbă, care are succes pe toate planurile și care nu se teme să spună lucrurilor pe nume.

Babs, adevărul despre operațiile estetice. Iubita lui Dorian Popa a spus câte intervenții și-a făcut:  „Nu am avut nicio problemă”

„Da, am operații estetice și sunt de părere că întotdeauna trebuie să faci ceea ce te face pe tine fericită și dacă vrei să schimbi ceva și-l poți îmbunătăți, de ce nu?”, a spus Babs la InstaStory.

Ea nu își neglijează deloc fanii. Babs este extrem de apropiată de ei și postează zilnic Story-uri, pentru a-i informa ce face în fiecare zi. Recent, a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar fanii au asaltat-o cu tot felul de întrebări. Una dintre ele a fost legată de operațiile sale estetice, iar ea le-a dat toate informațiile de care aveau nevoie. Așadar, a recunoscut că are și nici nu ar avea de ce să se ascundă.

„Da, am implanturi mamare de vreo 16 ani. Nu am avut nicio problemă, nu am de gând să le schimb decât dacă va fi nevoie, dacă se va întâmpla Doamne ferește ceva sau necesită”, a adăugat bruneta.