Claudia, sau Babs cum o știu fanii, are planuri mari de viitor. Vedeta a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare despre viitoarea sa carieră muzicală. Îi va face sau nu ea concurență iubitului ei? Ea a reușit să pună pe toată lumea pe jar, după ce le-a povestit fanilor despre asta.

Face ea ce face și atrage din nou atenția ei. Claudia Iosif este o femeie puternică și se bucură de succes pe toate planurile. Ea și Dorian Popa formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cei doi sunt văzuți mai tot timpul împreună, iar fanii sunt mereu încântați de aparițiile lor. Cei doi au propriile afaceri și câștigă bani de pe urma proiectelor.

Babs se bucură de succes pe toate planurile

Așadar, cele două vedete se bucură de succes atât de pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cum anul 2020 a fost unul plin de surprize, admiratorii au sperat că vor parte de una extrem de mare și din partea lui Babs. Unii dintre susținătorii ei i-au făcut o propunere de zile mari. Aceștia i-au sugerat să se apuce de cântat.

Zilele acestea, ea s-a apucat de împodobit bradul de Crăciun. Imediat ce a terminat de împodobit și de decorat, iubita lui Dorian Popa a stat puțin de vorbă cu urmăritorii ei de pe Instagram. Claudia a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar curiozitățile lor au fost destul de multe.

Babs, declarații despre o viitoare carieră muzicală. Vedeta și-a uimit fanii: "Vă puteți imagina cum cânt?"

Unul dintre internauți a vrut să știe dacă ea s-a gândit vreodată să se lanseze în muzică, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară. În plus, ea le-a vorbit fanilor și despre operațille estetice, dar și despre faptul că nu gătește niciodată.

”Vedeți ce voce pițăgăiată am eu, vă pueți imagina cum cânt? Doamne! Credeți-mă că și eu mă speri”, a spus Babs pe contul său de Instagram, unde are mii de fani.