Pentru că mai este foarte puțin până la începerea Bacalaureatului 2021, elevii de clasa a XII-a sunt încurajați să obțină nota 10 pe linie! Această încurajare reprezintă inițiativa unor persoane care își doresc să-i motiveze și să-i recompenseze pe viitorii absolvenți de liceu cu gratuite la distracție și voie bună. Singurul lucru pe care trebuie să facă este să obțină nota 10 la toate probele, iar distracția din timpul verii este garantată!

Intrare gratuită la Neversea și Untold

După un școlar extrem de greu și provocator a venit momentul mai puțin așteptat de elevii din clase terminale. Pentru ca tensiunea unui examen extrem de important să aibă un impact mai mic asupra elevilor, organizatorii festivalurilor Untold și Neversea s-au gândit să continue și în acest an campania „BAC de 10”, începută acum șapte ani, astfel că absolvenții de liceu care obțin nota 10 vor avea acces gratuit la ambele festivaluri.

Pentru că încurajările vin pentru toți tinerii absolvenți, organizatorii nu i-au uitat nici pe cei care promovează cu brio examenul de Bacalaureat, chiar dacă nu au avut 10 pe linie. Pentru aceștia sunt pregătite vouchere valorice care vor putea fi foosite pentru achiziționarea abonamentelor la Neversea (20 euro) și Untold (10 euro).

,,După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor.”, a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare Untold și Neversea.

Pentru cei care încă nu au aflat, festivalul UNTOLD 2021 va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 9-12 septembrie, în timp ce Neversea va fi reprogramat, după ce fusese inițial stabilit pentru perioada 8-11 iulie, de vină fiind restricțiile anti-Covid-19 valabile și la acea dată.

Noi reguli pentru elevii care vor susține examanele naționale

Potrivit ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, atât Evaluarea Națională cât și examenul de Bacalaureat se vor desfășura în condiții diferite față de anul trecut. Astfel, elevii din clasele terminale se pot bucura de noile reguli, mai blânde, în care triajul epidmeiologic și termometrizarea au fost excluse.

“Recomandările care vor fi postate astă seară vor face toate acele precizări: fără triaj epidemiologic, termometrizare. Se păstrează însă distanţarea, se păstrează obligativitatea purtării măştii de protecţie, aerisirea spaţiilor de clasă. Deci, toate acest reguli de protecţie sanitară se vor păstra”, a afirmat Sorin Cîmpeanu, luni seară.