Băiatul lui Jorge poartă haine de fete! Ce a declarat artistul despre alegerile fiului său: „Trebuie să ne susținem copiii”

Copilul lui Jorge are gusturi diferite.

Băiatul lui Jorge poartă haine de fete! Ce a declarat artistul despre alegerile fiului său: "Trebuie să ne susținem copiii"

Fiul lui Jorge a început să poarte haine de fete. Copilul are doar trei ani și jumătate și preferă se pare să se îmbrace mai diferit decât ceilalți băieți de vârsta lui. Părinții lui nu îl opresc, ba chiar îl susțin mereu în alegerile sale. Aceștia preferă ca băiatul lor să știe de mic că are dreptul de a fi liber și de a face tot ceea ce își dorește.

Deși micuțul are susținerea familiei sale, oamenii din jur își dau cu părerea și îl critică. Multă lume spune despre el că nu își crește așa cum trebuie copilul și că nu ar trebui să îi permită una ca asta. Când a auzit toate aceste lucruri, artistul s-a enervat la culme și și-a exprimat punctul de vedere.

Băiatul lui Jorge poartă haine de fete! Ce a declarat artistul despre alegerile fiului său: "Trebuie să ne susținem copiii"

Jorge își susține băiatul la fiecare pas

Vedeta a avut o intervenție într-o emisiune de la noi, în care a discutat despre mentalitatea din țara noastră. El a scos în evidență faptul că multe persoane sunt limitate și nu le permit copiilor lor să experimenteze și să vadă ceea ce le place.

L-a dat apoi exemplu pe fiul lui, care poartă haine de fetițe și pe care îl susține în acest sens. În plus, micuțului îi place să se joace și cu păpușile, lucru pe care mulți îl văd puțin ciudat.

„Și eu am avut mici rețineri la început. (…). Nu are legătură cu sexualitatea, ci cu faptul că trebuie să ne susținem copiii să fie liberi, să experimenteze. Suntem alături de el și de copiii noștri să-i ajutăm să fie mult mai evoluați emoțional”, a afirmat Jorge.

Ei bine, pentru Jorge nu este deloc ceva anormal și a sărit în apărarea celui mic. Tot el a zis că la început a avut și el rețineri, dar pe parcurs s-a obișnuit cu ideea. A mai mărturisit că nu este vorba despre sexualitate, așa cum susțin gurile rele.

Sunt mult mai multe mesaje în care ne spun că suntem săriți de pe fix și că nu înțelegem că trebuie să-i punem copilului că el e băiat, nu fetiță. Ni s-a sugerat și un psiholog, dar noi mergem pe drumul nostru în a ne susține copii să experimenteze, să exploreze. L-am dat și eu cu ojă pe David, i-am cumpărat bentițe cu codițe … Asta e realitatea. Îmi iubesc copiii așa cum sunt, nu așa cum vor alții să fie”, a completat el.