Se spune că sănătatea este întotdeauna apanajul unei gândiri pozitive care este orientată spre propria persoană. Această idee nu prezintă neapărat interes pentru toate persoanele, mai ales pentru cele care au ceva experință neplăcută în această sferă.

Multe dintre zodii au avut în anul curent mai multe momente grele din punct de vedere al sănătățîi. De altfel inclusiv contextul prezentului în care întreaga lume traversează o criză epidemiologică este caracterizat și de un eveniment astral, spun specialiștii în astrologie.

Două dintre zodii vor avea câteva săptămâni de foc din punct de vedere al sănătății. Acestea s-ar putea îmbolnăvi brusc, iar odată cu acest episod ar putea să adune suficientă teamă încât imunitatea lor să fie extrem de scăzută.

În cazul Balanțelor teama va fi cel mai mare dușman

Dacă ai alături o persoană născută în zodia Balanță în mod cert ai avut ocazia să îi obervi comportamentul atunci când trece printr-o problema de sănătate. Anxioși din fire, acești nativi își amplica stările de disconfort cu episoadele de atacuri de panică. Teama că li s-ar putea întâmpla ceva rău cântărește mai mult în subconștientul lor decât situația palpabilă cu care se confruntă.

Astfel, persoanele născute sub acest semn zodiacal au de trecut peste două teste uriașe ale vieții. Sfatul astrologilor este să se mobilizeze în a depăși cu toate forțele problema de sănătate pe care o au fără să se lase pradă gândurilor negre. Totul va reveni la normal la jumătatea lunii decembrie.

Balanțele Racii se vor confruntă cu probleme de sănătate. Ce le rezervă astrele în acest sens?

 Racii au imunitatea extrem de scăzută

Visători din fire, Racii au deseori senzația că pe ei nu îi poate atinge nimic rău. Tot din aceast motiv se lasă mereu în voia sorții mai ales în ceea ce privește grija față de propriul organism.Nativii respectivi nu respectă niciodată regulile ce țin de a se păzi de frig, de depresie și alte aspecte de acest gen pe care le consideră minore și care ar putea duce către complicații mult mai grave. O simplă răceală în cazul lor poate aduce serioase probleme. Asta pentru că acești nativi stau extrem de prost la capitolul imunitate. Fără protecția necesară, organismul lor nu are puterea să lupte cu orice posibilă problema de sănătate. în cazul lor este indicată o atenție sporită asupra intariri sistemului imunitar. Cu multe tratamente naturiste și vitamine, ar putea ieși din această zona destul de alunecoasă. De altfel, este extrem de importantă și mișcarea dar și odihnă. Alături de consumul suplimentelor la indicația medicului acestea înglobează un factor decisiv în menținerea sănătății.