Bărbatul cu care nu ar trebui să te căsătorești, potrivit zodiei tale. Femeia Balanță nu o să fie niciodată fericită alături de un narcisist!

Căsătoria este un pas important. Însă există un anumit bărbat pe care fiecare zodie feminină ar trebui să-l evite.

Bărbatul cu care nu ar trebui să te căsătorești, potrivit zodiei tale. Femeia Balanță nu o să fie niciodată fericită alături de un narcisist!
Bărbatul cu care nu ar trebui să te căsătorești, potrivit zodiei tale. Femeia Balanță nu o să fie niciodată fericită alături de un narcisist!

Nu este ușor să decizi dacă persoana cu care ești într-o relație este cea potrivită alături, cea de care vei alege să îmbătrânești. Totuși, potrivit astrelor fiecare zodie feminină are un anumit tip de bărbat pe care ar trebui să-l evite cu orice preț.

Berbec

Ești o femeie extrem de ambițioasă, așa că ar trebui să fii alături de cineva care să te sprijine, mai degrabă decât să îți stea în cale. Deci dacă simți că bărbatul de lângă tine te împiedică să-ți atingi obiectivele pentru că se simte intimidat de ele, cel mai bine ar fi să găsești pe altcineva.

Taur

Dacă există ceva ce femeia Taur nu poate suporta, este o persoană nechibzuită și irațională. Nu își dorește pe cineva care nu ține cont de modul în care acțiunile sale i-ar putea afecta pe ceilalți. Dacă ești cu un bărbat ca acesta, trebuie să știi că nu este potrivit pentru tine.

Gemeni

Poți trece de la a fi veselă și sociabilă la a fi sumbră și retrasă în doar câteva minute. Daci dacă bărbatul de lângă tine nu se poate descurca cu stările tale de spirit, nu merită să încerci să îl schimbi. Căsătorește-te cu tipul care va avea răbdare cu tine și va accepta așa cum ești.

Rac

Ești o persoană foarte sensibilă și sufletistă, așa că ai tendința de a arăta frecvent ce simți. De aceea orice om care încearcă să te schimbe sau care nici măcar nu încearcă să-ți înțeleagă sentimentele este extrem de toxic. Deci în cazul în care ai de a face cu un bărbat care vrea să te comporți într-un anumit fel, trebuie să pui punct.

Leu

Ești o femeie care se mândrește cu felul ei de-a fi. Dacă vreun bărbat încearcă să-ți submineze demnitatea sau te judecă, atunci categoric meriți ceva mai bun. Tu ai nevoie de cineva care să te aprecieze și să te accepte. Cineva care să te pună mereu pe primul loc.

Fecioara

Ești o femeie foarte perfecționistă și muncitoare și ai nevoie de cineva care să fie alături de tine și te susțină pe deplin. Ai tendința de a-ți face griji pentru orice mic detaliu, deci nu îți trebuie cineva care să te facă să ai dubii. Renunță la bărbatul care te demoralizează.

Bărbatul cu care nu ar trebui să te căsătorești, potrivit zodiei tale. Femeia Balanță nu o să fie niciodată fericită alături de un narcisist!
Foto: shutterstock

Balanța

Egoiștii te înnebunesc. Ai o inimă mare și te gândești întotdeauna la ce poți face pentru a-i ajuta pe ceilalți. Tocmai de aceea nu ar trebui să ai alături de tine un bărbat care se gândește doar la el însuși și este prea narcisist.

Scorpion

Ești o persoană extrem de inventivă și devii foarte implicată dacă te pasionează ceva. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să ai alături de tine un bărbat pasiv. Pe termen lung va ajunge să-ți provoace doar frustrare. Tu ai nevoie de cineva care să te provoace.

Săgetător

Ești un suflet liber și creator. Nu îți place să te simți prinsă în relații. Deci  îndepărtează-te de bărbatul care nu îți respectă limitele. Ai nevoie de libertate și timp pentru tine, iar un bărbat care nu va înțelege acest lucru te va face să te simți foarte captivă.

Capricorn

Etica ta în muncă este extrem de puternică. Te gândești cu atenție la fiecare decizie pe care o iei și lucrezi din greu pentru atingerea obiectivelor tale. Acesta este motivul pentru care dacă nu te-ai conectat bine cu cineva, vei avea o relație cu probleme.

Vărsător

Ești foarte inteligentă și independentă. Îți prețuiești capacitatea de a te descurca mereu pe cont propriu. Din această cauză, nu trebuie să stai niciodată lângă un bărbat care încearcă să te controleze. Cel mai important lucru pentru tine este libertatea.

Pești

Ai un suflet pur și te implici extrem de mult. Nu ar trebui să stai alături de bărbatul care încearcă să te controleze și care să te facă să te simți nesemnificativă. Mai ales că tu ești genul de persoană care se implică foarte mult.