Berna și Philip sunt foști concurenți din cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”. Părea că au relația perfectă și că sunt suflete pereche.

Faptul că a cerut-o în căsătorie a fost o dovadă a faptului că intențiile lor erau printre cele mai serioase și își doreau să își petreacă toată viața împreună. Viața, însă, i-a adus pe drumuri diferite după numai câteva luni de relație.

Nimeni nu se aștepta la una ca asta. Fanii tot sperau la faptul că cei doi vor găsi o soluție să se împace. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar acum Philip rupe tăcerea și vorbește despre motivele care au dus, de fapt, la despărțirea definitivă a lor.

Se pare că motivul principal care a dus la despărțire a fost chiar gelozia Bernei. Aceasta îl acuza pe Philip de infidelitate în mod nejustificat. Mai presus de acest lucru, și-a pus silicoane tocmai pentru că își dorea ca Philip să o iubească mai mult, după cum chiar el povestește.

Berna și Philip, despărțire din cauza geloziei

Copilăriile Bernei și gelozia dusă la extrem i-au determinat să nu se mai înțeleagă. Așa că despărțirea dintre cei doi a fost inevitabilă.

Berna și Philip, despărțire definitivă! Motivul incredibil pentru care Berna și-a pus silicoane

„Și-a pus silicoane, am avut grijă de ea. Nu voiam să își pună silicoane, era frumoasă așa cum era. Mie mi-a plăcut tot la ea când am cerut-o, nu am vrut să o schimb deloc și ea a luat niște decizii care mie nu mi-au plăcut.

Ea și-a pus silicoane pentru că eu am avut în trecut femei cu silicoane și a vrut și ea ca să o plac mai mult. Cum să faci chestia asta? Apoi a spus că a facut-o ca să mă facă gelos pe mine”, a adăugat Philip.

Mai mult, Berna l-ar fi acuzat pe Philip de fatul că nu i-ar fi oferit niciun ajutor în perioada de după operația de mărire a sânilor. Așa că a luat deizia de a pleca la părinții ei.

„Problema e că a luat niste decizii și a spus niște vorbe pe care nu trebuia să le spună. Sunt chestii private, dar am obraz și nu spun, vrea să îi demonstrez că nu fac nimic greșit, ce e între mine și ea rămâne între noi.

Nu se știe dacă ne vom mai împăca, dar acum vreau să am o perioadă mai liniștită, să ies și să mă plimb, vreau să stau liniștit. Nu simt nevoia să fac unele chestii, vreau să stau eu cu mine, asta e nevoia mea acum.

Tot fetele se plâng, tot ele sunt neglijate și apoi tot ele fac ambiție, ies în club, se plimbă…”, a continuat Philip Albu.