Betty, fiica lui Florin Salam a reușit să îngrijoreze pe toată lumea. Vedeta le-a povestit fanilor că are probleme de sănătate, încă de la primele ore ale dimineții. Acestea nu sunt deloc unele ușoare și a decis să știe și admiratorii ei despre asta.

Fiica lui Florin Salam este o persoană care petrece foarte mult timp în mediul online. Ori de câte ori are ceva de zis, ea nu se poate abține. În plus, internauții o apreciază pentru sinceritatea de care dovadă de fiecare dată. Face ea ce face și atrage din nou atenția asupra ei.

Betty, dezvăluiri despre starea ei de sănătate

Betty a moșteni talentul și vocea inconfundabilă chiar de la tatăl ei. Manelistul ține foarte mult la ea și a avut grijă să nu ducă lipsă de nimic. În plus, a sprijinit-o mereu, indiferent de situație. A avut grijă să nu ducă lipsă de nimic și a reușit.

Vedeta a început să lanseze hit după hit și are succes cu toate piesele pe care le scoate. În plus, nu de puține ori a ajuns pe primele locuri în Trending, spre bucuria tuturor. Betty Blue are mii de fani și se bucură de toată susținerea lor. În plus, ea postează aproape zilnic Story-uri pentru a le povestit admiratorilor ce i s-a mai întâmplat.

Betty, probleme grave de sănătate. Fiica lui Florin Salam le-a povestit totul fanilor:  „Probabil vă întrebați de ce...”

„Bună dimineața! Știu, cam târziu, dar m-am trezit. Probabil vă întrebați de ce am vocea atât de răgușită sau de ciudată. De obicei, când mă trezesc așa am vocea, dar mă doare și gâtul foarte tare”, a transmis fiica lui Florin Salam la InstaStory.

Recent, Betty și-a deschis inima în fața lor și le-a vorbit despre starea ei de sănătate care nu este deloc una bună. Perioada aceasta a fost una dură chiar și pentru ea, iar fanii au fost uimiți de cele spuse de fiica lui Florin Salam.

„Rămâneți calmi. Sunt bine :)”, a continuat Betty