Betty Salam în cea mai sexy ipostază! S-a fotografiat în cel mai hot costum de baie: ”Ești fierbinte”/FOTO

Betty Salam a încins spiritele în mediul online cu ultima fotografie pe care a postat-o pe Instagram.

Betty Salam, cea mai sexy ipostază! S-a fotografiat în cel mai hot costum de baie: ”Ești fierbinte”/FOTO

Betty Salam a dat internetul peste cap cu cea mai sexy fotografie a sa! Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că diva este de o frumusețe aparte și că are un trup tras prin inel. În ciuda faptului că este mamă, frumoasa artistă a reușit să revină rapid la formele de dinainte de sarcină. Cuvintele sunt de prisos, căci fotografia face cât o mie de cuvinte!

Este frumoasă, foarte talentată, are o carieră de succes și o familie iubitoare care o susține necondiționat. Da, este vorba despre Betty Salam, artista cu niște forme mai mult decât apetisante. Se pare că nu doar talentul în muzică este moștenire de familie, ci și frumusețea.

Are un trup fără cusur, formele sale fiind într-o armonie perfectă. Are foarte mulți admiratori în mediul online, dar și, bineînțeles, multe tinere care și-ar dori o astfel de siluetă.

Cu gândul probabil la vară, Betty a încins întreg Internet-ul împărtășindu-le admiratorilor de pe rețelele de socializare o imagine absolut incediară. Îmbrăcată într-un costum de baie și așezată pe marginea piscinei, fiica lui Florin Salam a făcut furori de-a dreptul!

Betty Salam, cea mai sexy ipostază! S-a fotografiat în cel mai hot costum de baie: ”Ești fierbinte”/FOTO

Fiica lui Florin Salam are un trup de zeiță, deși a trecut printr-o naștere

În fotografia cu pricina ea nu se află singură, însă, ci alături de soțul ei, nimeni altul decât Cătălin Vișănescu. Cei doi sunt părinții unui băiețel minunat și trăiesc din plin fiecare moment alături de cel mic.

Fanii au reacționat imediat cum au văzut fotografia, iar comentariile acestora au fost printre cele mai diverse. Cei mai mulți dintre ei au avut numai lucruri bune de spus.

Deși are mii de urmăritori, Betty are loc rezrvat în inima ei doar pentru un singur bărbat, și anume partenerul ei de viață și tatăl fiului ei: Cătălin Vișănescu, care de altfel se află în imagine, în apă.

„Betty, ești fierbinte 😍😍😍🔥🔥🔥/ Frumoși!!”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.