Beyonce, cel mai inedit mod de a lua micul dejun! Doar în pantofi cu toc și un body super sexy

Beyonce a pozat într-o ținută super sexy pentru revista ”Vogue”.

Beyonce, cel mai inedit mod de a lua micul dejun! Doar în pantofi cu toc și un body super sexy

Beyonce este, fără nicio urmă de îndoială, una dintre marile dive ale lumii. Artista a cucerit planeta din momentul în care a urcat pentru prima dată pe scenă, iar de atunci milioanele de fani din toate colțurile lumii i-au rămas fideli până în ziua de astăzi.  Artista are o carismă cum rar se întâlnește și știe foarte bine să se facă plăcută de public. Astfel Beyonce a devenit o adevărată regină.

Pe lângă faptul că are un succes colosal, vedeta de talie internațională se mândrește și cu o viață personală ca la carte. Frumoasa artistă are o familie minunată formată din 3 copii și soțul care, de asemenea, face parte din lumea muzicii.

Beyonce își ia micul dejun îmbrăcată foarte provocator!

Vedeta internațională a pozat pentru celebra revista Vogue îmbrăcată doar într-un body negru, cu mănuși din material transparent și încălțată în pantofi cu toc. Aparent întreaga ținută este aleasă de Beyonce pentru a servi micul dejun în timp ce stă întinsă pe canapea.

Dacă ținuta poate părea mult prea sofisticată pentru o asemenea ocazie, la capitolul machiaj și coafură, cântăreața a adoptat un look foarte natural. Se pare că aceasta nu are nici pic de machiaj pe față, iar părul este strâns lejer la spate.

Beyonce, cel mai inedit mod de a lua micul dejun! Doar în pantofi cu toc și un body super sexy

Este adevărat faptul că aparițiile artistei au fost destul de limitate în ultimii ani, însă acest lucru poate fi ușor justificat. În urmă cu trei ani, mai exact în anul 2017, în viața celor doi soți au apărut micuții gemeni. Așa că toată energia și atenția frumoasei artiste a fost mutată pe ”profesia” de mamă. Jay-Z și Beyonce au o frumoasă căsnicie de 12 ani iar de atunci se iubesc necondiționat indiferent de situație.