Beyonce este mândră de fiica ei. Ce talent ascuns are Blue Ivy: "M-a transformat "
in

Beyonce este mândră de fiica ei. Ce talent ascuns are Blue Ivy: „M-a transformat „

Blue Ivy este un copil model.

Beyonce este una dintre cele mai apreciate vedete din întreaga lume. Artista este o femeie împlinită pe toate planurile și se bucură din plin de succes. Pe lângă faptul că are o carieră perfectă, are și o familie frumoasă. De când a venit pe lume fiica ei, Blue Ivy, viața ei s-a schimbat complet. A început să privească altfel lucrurile și și-a dedicat întreaga existență creșterii ei.

Beyonce are o fată de nota zece

Fiica lui Beyonce este un motiv de mândrie pentru părinții ei. Deși are o vârstă fragedă, fetița știe foarte bine cum vrea să arate viitorul ei. În plus, pare că va călca pe urmele mamei sale. Dacă stăm să ne gândi, ar putea să nu muncească toată viața ei. Părinții ei sunt atât de bogați, încât sigur nu ar duce lipsă de nimic vreodată.

Cu toate acestea, ea și-a descoperit deja câteva talente și se pricepe de minune. Blue Ivy Carter, este deja o artistă câștigătoare a premiului BET la vârsta de 8 an. Nu doar asta știe să facă ea, ci se pricepe foarte bine și la machiaj.

„Am cumpărat pentru Blue atât de multe truse de machiaj, spre disperarea tatălui ei! Dar este doar pentru timpul de joacă. Ne distrăm! Pune pietre strălucitoare și face toate aceste lucruri fanteziste. Poate face un cat eye perfect. Este o mică artistă. Blue este deosebit de talentată la machiajul ochilor”, a declarat Tina acum ceva timp.

Beyonce este mândră de fiica ei. Ce talent ascuns are Blue Ivy: "M-a transformat "

Zilele acestea, ea și-a pus talentul la încercare și a machiat-o chiar pe bunica ei. Nu doar că i-a făcut un machiaj fantezist, dar a reușit să o transforme în totalitate. S-a decis să îi facă un make-up de Halloween, iar bunica ei, Tina Lawson, și-a lăudat nepoata în mediul online. Ea a postat o imagine în care le arăta fanilor cum a ajuns să arate, după ce fiica lui Beyonce s-a ocupat de ea. Ea fost transformată într-un schelet, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

„Blue a mea este un make-up artist minunat! M-a transformat în bunica schelet!! ❤️❤️”, a spus ea.