Bianca Comănici a dat lovitura! Cum s-a schimbat viața vedetei: „Cu siguranță mi se vor deschide alte porți”

Ce veste importantă le-a dat Bianca Comănici fanilor ei de pe internet.

Bianca Comănici a dat lovitura! Cum s-a schimbat viața vedetei: "Cu siguranță mi se vor deschide alte porți"

Bianca Comănici este în culmea fericirii! Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a dat lovitura și nu se aștepta la asta. Se pare că frumoasa vedetă va face parte dintr-un proiect inedit, la care în trecut nici măcar nu visa. Bruneta a făcut anunțul chiar pe canalul de YouTube, unde a luat pe toată lumea prin surprindere.

Vești bune pentru fanii Biancăi Comănici. Aceștia o vor putea vedea în continuare pe micile ecrane, chiar dacă nu la „Puterea Dragostei”, acolo unde a devenit cunoscută. Se pare că aceasta a primit o ofertă de nerefuzat de la cei de la Kanal D. Nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat propunerea lor și abia așteaptă să revină la TV.

În ultima vreme, ea și-a concentrat destul de mult atenția asupra canalului său de YouTube. Postează mai mereu și are un număr impresionat de subscriberi, care abia așteaptă să vadă videoclipurile sale.

Extrem de entuziasmată, Bianca le-a vorbit pe larg urmăritorilor despre cel mai nou proiect din care va face parte. Din păcate pentru ei, fosta concurentă nu a putut da prea multe detalii, dar cu siguranță îi va informa la momentul potrivit.

Bianca: „Cu siguranță mi se vor deschide alte porți”

Din câte a declarat chiar ea, știa de mai bine de o lună despre acel proiect, dar nu a dat prea mult din casă. Fanii i-au ținut pumnii și au sperat ca totul să fie bine pentru ea. Și a fost! Acum, Bianca Comănici abia așteaptă să se lanseze noul proiect și să le poată vorbi admiratorilor mai mult despre el.

Bianca Comănici a dat lovitura! Cum s-a schimbat viața vedetei: "Cu siguranță mi se vor deschide alte porți"

„Eu știam de acest proiect de acum o lună, dar nu am putut să spun. Voiam să știți că vă urma ceva, v-am rugat la un moment dat să vă rugați pentru mine pentru că aveam nevoie de succes și l-am avut. Cu siguranță au contat și rugăciunile voastre. A trebuit să trec de un interviu și nu a fost un interviu foarte ușor, însă vă mulțumesc vouă și lui Dumnezeu și mamei mele.

Din păcate, nu pot să spun foarte multe. Aș vrea să vă spun mai mult de atât, sunt foarte entuziasmată. Cristi m-a sunat pentru că nici el nu știa despre ce este vorba, singura persoană care a știut a fost mama. Nu pot să spun multe pentru că este confidențial, dar mi se face pielea de găină când mă gândesc.

O să vedeți la momentul oportun și cu siguranță toți Bibișorii o să fie extrem de mândri. Nu încurajez să nu faceți facultate, abia aștept să încep facultatea, dar mulțumesc pentru această oportunitate. Cu siguranță mi se vor deschide alte porți, voi merge pe alte drumuri importante”, a devăluit Bianca pe canalul oficial de YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=lga35eGL0jA