Bianca Comănici și Jador, cel mai nou cuplu din showbiz? Ce a declarat artistul?

Bianca Comănici și Jador au fost împreună într-un platou de televiziune, acolo unde cântărețul i-a făcut frumoasei brunete mai multe declarații.

Bianca Comănici și Jador, cel mai nou cuplu din showbiz? Ce a declarat artistul?

Jador a invitat-o pe frumoasa Bianca Comănici să petreacă Revelionul alături de el. Fiind extrem de emoționată, Bianca a fost salvată de Cornelia Ionescu.

Bianca Comănici și Jador, într- o relație?!

Bianca Comănici și Jador au rămas prieteni încă de pe vremea când amândoi concurau la „Puterea Dragostei”. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, ceea ce i-a dus pe fani la anumite ipoteze. Oare Jador ar vrea să fie împreună cu Bianca Comănici?! Nu ar fi o idee chiar atât de rea, mai ales că amândoi sunt atât de iubiți de fanii emisiunii și nu numai.

„Comănici, lumea nu ne vrea împreună, dar noi trebuie să fim”, a declarat Jador în emisiunea online despre zodii, prezentată de Bianca Comănici și Cornelia Ionescu.

„Tu îți dai seama, Comănici, că dacă facem noi un copil ies cu ochii ăia ai tăi frumoși și îi spargem pe toți?”, a continuat cântărețul, tachinând-o pe Bianca Comănici.

Bianca Comănici și-a adus aminte de o zi în care Jador a dus-o acasă, cântărețul fiind sincer și declarând că ar mai face asta cu drag.

Tachinările au continuat până când emisiunea a luat sfârșit, însă fanii s-au întrebat destul de serios dacă cei doi nu vor cumva să fie într-o relație.

Bianca Comănici și Jador, cel mai nou cuplu din showbiz? Ce a declarat artistul?

Adevărul este că celor doi nu le-ar sta chiar rău împreună, mai ales că sunt și foarte buni prieteni.

„Am avut multe complexe. Plângeam zile întregi pentru că oamenii mă jigneau. Îmi doream să mor fiindcă nu mă puteam iubit. Lăsam comentarii urâte oamenilor și îi jigneam. Până într-o zi, când am învățat că sufletul este la fel de frumos ca și chipul tău”, a declarat Bianca Comănici acum ceva timp.

Bianca Comănici a declarat că s-ar întoarce în casa „Puterea Dragostei”, însă momentan nu are viză. Frumoasa brunetă ar intra din nou în emisiunea care a consacrat-o, doar ca invitat.

Fanii au fost extrem de surprinși la auzul acestor declarații, am aies că aceștia încă speră la o împăcare între ea și Livian.

„Mi-am făcut brăduțul și am pus luminițele de Crăciun, dar mă feresc să-mi fac un plan. E foarte dureros să fii departe de casă. În ultimii doi ani nu am simțit deloc sărbătorile, dar poate mă duc la familie anul ăsta. Să vedem cum va fi cu pandemia în continuare”, a declarat Bianca Comănici.