Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față! De ce s-a împăcat, de fapt, cu Alex Bodi: ”Nu este despre...”
in

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față! De ce s-a împăcat, de fapt, cu Alex Bodi: ”Nu este despre…”

De ce au făcut, de fapt, pace Bianca Drăgușanu și Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut parte de o dragoste cu năbădăi. Cele două vedete au ajuns să se placă în urmă cu mult timp. Între timp, s-au îndrăgostit și au ajuns să se căsătorească. Deși păreau mai fericiți ca niciodată, relația lor nu a funcționat așa cum ar fi sperat. Au ajuns apoi la divorț și părea că nu mai există cale de împăcare între ei. După toate acestea, ei au descoperit că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au împăcat. Au urmat mai multe despărțiri și împăcari, cărora fani le-au pierdut șirul.

Bianca Drăgușanu, momentul adevărului

Ultima dată, mulți ar fi putut să bage mâna în foc pentru faptul că nu se vor împăca. Nu a fost deloc așa. Acum sunt din nou împreună și pare că toate problemele lor s-au rezolvat. Fanii au vrut, curioși din fire, să afle de ce a luat Bianca Drăgușanu decizia de a-l ierta și de această. În plus, au vrut să știe și ce i-a oferit el pentru asta. Blondina nu i-a ținut prea mult pe jar pe admiratori și le-a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile.

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit doi ani de relație, am decis să pun punct. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, spunea zilele trecute Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față! De ce s-a împăcat, de fapt, cu Alex Bodi: ”Nu este despre...”

Diva a spus cu gura ei că nu se va mai întoarce la Alex Bodi, în timpul unor interviuri acordate recent. Acum, Bianca este mândră de bărbatul de lângă ea și pare fericită. Declarațiile sale i-au șocat pe fani și i-au făcut să se întrebe multe lucruri. Din fericire, frumoasa vedetă nu ține niciodată cont de gurile rele și își vede de viața ei.

”Nu este despre a-i oferi lumea, ci despre a o face să se simtă că ea este singura din lume”, a fost mesajul publicat de Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

 

Lino Golden, declarații de pe patul de spital. Artistul a povestit prin ce a trecut: „Cât de frică îmi era de..."

Lino Golden, declarații de pe patul de spital. Artistul a povestit prin ce a trecut: „Cât de frică îmi era de…”

Gina Pistol, cea mai sexy graviduță. Vedeta, imagine de senzație în costum de baie / FOTO

Gina Pistol, cea mai sexy graviduță. Vedeta, imagine de senzație în costum de baie / FOTO