BIANCA DRĂGUȘANU A FOST LUATĂ PE SUS DE „MASCAȚI”. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU VEDETA

Bianca Drăgușanu a fost supusă unui test destul de dificil. „Mascații” au pătruns în casa vedetei pentru că ar fi primit un pont cum că aceasta ar fi furat obiecte de mare valoare.

BIANCA DRĂGUȘANU A FOST LUATĂ PE SUS DE „MASCAȚI”. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU VEDETA

Totul, însă, este o farsă plănuită de Andreea Mantea, care va arăta totul în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”, luni, de la ora 22:30.

Andreea Mantea a ajuns în casa Biancăi Drăgușanu sub pretextul unui interviu, acolo, bruneta a „introdus” pe ascuns câteva obiecte de valoare pentru care sexoasa blondină va fi trasă la răspundere.

Bianca Drăgușanu a izbucnit în plâns în momentul în care a fost imobilizată de „forțele de ordine”. Întreaga aventură va fi difuzată la Kanal D.

Bianca Drăgușanu, luată de „mascați”? Vedeta a făcut dezvăluiri șocante la emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”

Bianca Drăgușanu a avut parte de o întâmplare de neimaginat, pe care telespectatorii o vor putea urmări la emisiunea Andreei Mantea de pe Kanal D din această seară, începând cu ora 22:30, scrie wowbiz.ro.

Prezentatoarea i-a făcut Biancăi un „cadou” de sărbători pe care nu-l va uita toată viața și de care nu a mai avut parte niciodată. Andreea Mantea i-a făcut o vizită fostei soții a lui Alex Bodi pentru a vedea ce mai face și nu numai.

BIANCA DRĂGUȘANU A FOST LUATĂ PE SUS DE „MASCAȚI”. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU VEDETA

Vedeta TV a adus cu ea câteva obiecte de valoare și le-a ascuns prin casa Biancăi, fără ca aceasta din urmă să aibă idee. Mai mult, Andreea Mantea încearcă să afle răspunsul unor întrebări importante în această ediție a emisiunii, esențiale pentru acest „caz”.

„Ce ați face dacă ați găși în casa dumneavoastră un diamant în valoare de zece milioane de euro, și nu este al dumneavoastră? L-ați păstra sau l-ați da Poliției?”, sunt întrebările din cadrul „investigației”, pe care fanii o vor putea urmări în această seară.

Fanii emisiunii vor avea ocazia să o vadă pe Bianca Drăgușanu într-o ipostază inedită, așa cum niciodată nu a mai apărut. Rămâne de văzut care va fi reacția vedetei atunci când procurorul de caz apare în casa ei și îi arată presupusul mandat de percheziție.