Bianca Drăgușanu a ieșit la atac. Vedeta nu se mai poate abține: ”Vin cu dovezi și o să distrug”

Bianca Drăgușanu a răbufnit pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a ieșit la atac. Vedeta nu se mai poate abține: ”Vin cu dovezi și o să distrug”
Pics Shows: Bianca Dragusanu; A Romanian Influencer and model who has had so much plastic surgery she looks like a real-life barbie doll, has announced she is opening an online school for Divas.

Bianca Drăgușanu nu a mai suportat și a răbfubnit pe internet. În ultima vreme, ea este atacată din toate părțile și nu mai suportă acest lucru. Frumoasa vedetă și-a scos ghearele și a promis că va face o serie de dezvăluiri incendiare. Zilele trecute, ea le-a povestit celor care o urmăresc o serie de lucruri din viața sa personală. A zis, de asemenea, că va aduce dovezi, dar nu a zis și când anume se va întâmpla acest lucru.

Diva și Alex Bodi s-au despărțit din nou, zilele trecute. Totul s-a întâmplat la doar două luni de la ultima împăcare. Inițial, ea nu a vrut să discute despre acest subiect sensibil, dar fostul ei iubit nu și-a ținut deloc gura. Vestea s-a răspândit imediat și în scurt timp toată lumea a aflat că au luat-o pe drumuri diferite.

Bianca Drăgușanu nu se mai poate abține

La scurt timp după despărțire, afaceristul și Bianca Drăgușanu au început să își arunce cuvinte grele pe internet. Vedetele nu au ținut cont de nimic și și-au vorbit extrem de urât. Ea a făcut și o serie de dezvăluiri care i-au lăsat pe toți mască. În plus, tot Bianca a mărurisit că le va povesti oamenilor câteva lucruri neștiute care au avut loc în ultimii doi ani. Despre ce este vorba nimeni nu știe încă, dar unii stau deja cu sufletul la gură.

”O să vin cu dovezi și o să distrug codița multor ciupercuțe apărute după ploaie”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram!

Bianca Drăgușanu a ieșit la atac. Vedeta nu se mai poate abține: ”Vin cu dovezi și o să distrug”

După ce fostul ei iubit a fost săltat de mascați, vedeta a făcut o serie de declarații legate de situația prin care el este nevoit să treacă. Este de părere că acesta este nevinovat și îi pare rău că s-a ajuns atât de departe.

”Care soț? Fostul soț! Nu am nicio legătură! Eu sunt Bianca Drăgușanu! De mult nu ne mai leagă nimic! Fiecare are viața lui de multă vreme! Îmi pare foarte rău pentru ceea ce i se întâmplă! Este nevinovat și cu siguranță va trece și peste impasul acesta! Îi doresc sănătate! O să se descurce, pentru că e nevinovat!”, a declarat Bianca în exclusivitate pentru Spynews.ro.