Bianca Drăgușanu a luat pe toată lumea prin surprindere! Familia lui Alex Bodi s-a mărit / FOTO

Familia lui Alex Bodi mai are acum un membru.

Bianca Drăgușanu a luat pe toată prin surprindere! Familia lui Alex Bodi s-a mărit / FOTO

Bianca Drăgușanu este în culmea fericirii. Familia sa și a lui Alex Bodi s-a mărit. Vestea a fost dată chiar de ea pe rețelele sociale. A postat o imagine de senzație, care le-a atras imediat atenția celor care îi urmăresc. Internauții s-au grăbit să îi felicite, iar comentariile au început să apară, la doar câteva minute după aceea.

Fosta prezentatoare de la Kanal D și Alex Bodi s-au împăcat din nou. După ultimele certuri și după ce ea a apărut pe Instagram vânătă la ochi, nimeni nu le mai dădea vreo șansă. În plus, omul de afaceri a fost pus la zid de admiratorii de pretutindeni. Aceștia nu s-au putut abține să nu își dea cu părerea despre fapta lui de neiertat.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, mai fericiți ca oricând

Ei bine, după toate acestea, ei s-au împăcat și par extrem de bine împreună. Se bucură de fiecare moment și se susțin chiar și în cele mai grele momente. De exemplu, în timpul scandalului pe care l-a avut cu Carmen de la Sălciua, Bodi a sărit în apărarea ei. I-a transmis cântăreței cuvinte dure, deși la un moment i-a închiriat o mașină pentru filmarea unui videoclip.

Bianca Drăgușanu a luat pe toată prin surprindere! Familia lui Alex Bodi s-a mărit / FOTO

“Bună! Acesta este noul nostru prieten, Ion #binecuvântată #ceamaibunăpozăamea #glamour #doaremoțiipozitive #iubită #amuzant #momenteamuzante #fericită #bestiilemele #mamadragonilor” este mesajul ei.

Zilele acestea, au fost unele fericite pentru ei. Se pare că în familia lor a mai apărut încă un mebru. Toată lumea care îi susține știe faptul că ei sunt mari iubitori de animale. Bianca are mai multe animăluțe pe care le iubește la nebunie și care au parte de toată atenția ei. Acum, Bodi și-a mai luat un câine, pe care l-au numit Ion și care a făcut repede cunoștință cu susținătorii de pe social media. Reacțiile fanilor au venit imediat.

“Fetițele sunt minunate, iar mami, o eroină. Mă văd pe mine cu băieții mei. Ai nevoie de multă energie! Să fiți sănătoase, că frumoase sunteți!!!”, “Păi, și Bella, Chanel și Blue?”, “Drăguțe fetițe, nici nu știi la care să te uiți, fiecare are farmecul ei!”,  “Îți stă foarte bine în rol de mămică”, “Unde este Bella și Sky?” sunt câteva dintre comentariile fanilor.