Bianca Drăgușanu a trăit șocul vieții ei! Sofia, fiica ei a fost la un pas de a se îneca sub ochii ei

Bianca Drăgușanu a trăit clipe cumplite în momentele în care Sofia a fost pe cale să se înece.

Bianca Drăgușanu a trăit șocul vieții ei! Sofia, la un pas de a se îneca sub ochii ei

Lucrurile s-au așezat pentru Bianca Drăgușanu în cel mai neașteptat mod cu putință. Este celebră, are tot ce își dorește iar afacerile îi merg mai bine ca niciodată.

Este adevărat faptul că în plan personal lucrurile nu stau chiar atât de roz, însă întotdeauna a găsit puterea interioară necesară pentru a trece cu brio peste toate provocările vieții.

Deși deocamdată pare să nu aibă un bărbat alături, viața a binecuvântat-o totuși cu o fetiță absolut minunată pe nume Sofia. Ca o mamă model Bianca petrece foarte mult timp cu fiica ei și cel puțin la acest capitol nimeni nu poate să îi reproșeze absolut nimic.

Deși viața lor se aseamănă cu un lung șir de clipe unice, atunci când sunt împreună, unde se adună în fiecare zi amintiri minunate, au fost totuși și situații mai puțin plăcute. Ca orice părinte vedeta a trecut prin spaimele pe care orice copil le provoacă la un moment dat, indiferent de cât de prevăzător ai fi ca și adult.

Astfel am aflat că micuța Sofia a fost la un pas de a se îneca. Deși mama ei a tras o sperietură pe cinste, a avut însă suficient sânge rece pentru a fi o eroină și să o salveze pe micuță, la propriu.

Invitată fiind în cadrul emisiunii ”Teo Show”, Bianca Drăgușanu a povestit una dintre cele mai neplăcute întâmplări din viața ei, de când a devenit mamă. Totul s-a întâmplat în Spania acum câteva luni de zile.

În timp ce se aflau la o petrecere, Bianca Drăgușanu i-a atras atenția Sofiei ca nu cumva să între în piscină pentru că nu știa să înoate. Când a văzut că fiica ei a intrat în apă și mai mult, se zbătea să iasă la suprafață, Bianca Drăgușanu nu a stat pe gânduri și a sărit îmbrăcată în apă ca să își salveze fiica.

Bianca Drăgușanu a trăit șocul vieții ei! Sofia, la un pas de a se îneca sub ochii ei

Bianca Drăgușanu, în panică totală după ce fiica ei era să se înece

„În vară am avut o întâmplare când Sofia era să se înece. I-am zis să nu se ducă în apă, pentru că nu știe să înoate. I-a povestit lui tati că mami este o eroină și a sărit îmbrăcată după mine. I-am zis să nu-i spună lui buni nimic. Ce crezi că a făcut? Primul lucru a fost să-i spună”, a povestit vedeta.

Diva a mărturisit că după acest incident a avut foarte mult coșmaruri, iar norocul ei a fost că Sofia nu a rămas cu frică sau sechele. După această întâmplare, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au hotărât că o vor duce pe Sofia la lecții de înot, mai ales că urmează să plece curând în Dubai.

„O să merg eu cu ea la lecții în viitor, pentru că, după întâmplarea din vară, am fost în panică totală. Două zile numai asta am visat. Și Victor se întreba dacă acum o să-i fie copilului frică de apă”, a povestit Bianca Drăgușanu