Se pare că statutul de femeie liberă și independentă îi priește destul de bine Biancă Drrăgușanu. De când s-a despărțit de Alex Bodi, diva a apărut n compania mai multor bărbați celebri și potenți financiar. Turcul milionar a fost primul, iar acum vine la rând un artist foarte celebru din lumea manelelor. Fanii nu s-au putut abține, așa că l-au ”avertizat” chiar pe cântăreț că Alex Bodi va avea ceva de spus că a apărut lângă fosta sa soție.

Bianca Dărgușanu poate face acum absolut tot ceea ce-și dorește. Nu se mai ferește de nimeni și nimic, așa că își permite să se afișeze în compania oricărui bărbat își dorește.

Bianca Drăgușanu, alături de un manelist celebru

Cum Bianca drîgușanu iubește distracția și voia bună, nu putea să fie absentă de la una dintre cele mai de fițe petreceri, acolo unde atmosfera a ost întreținută de nimeni altul decât Tzancă Uraganul.

Într-o ținută ”strălucitoare” și sofisticată, așa cum ne-a obișnuit, de altfel, Bianca Drăgușanu a zâmbit la camera de fotografiat, avându-l alături pe talentatul artist.

Este de la sine de înțeles că imaginea a sârnit o avalanșă de comentarii și reacții pe rețelele de socializare. Fanii nu au putut să nu apeleze și la umor. Unul dintre ei chiar i-a spus la un moment dat manelistului că Alex Bodi a rămas, în continuare, cu ochii în patru în ceea ce o privește pe fosta sa soție, așa că s-ar putea să se supere când o să-l vadă lângă ea.

Bianca Drăgușanu, alături de un bărbat celebru din România! În compania cui a apărut diva: ”Se supără Bodi pe tine” / FOTO”

Bianca Drăgușanu, relație amoroasă cu Cengiz Șiklaroglu?

Ulimele apariții ale Biancăi Drăgușanu alături de milionarul turc au aruncat în aer lumea mondenă. Se știe despre turc fapul că este un adevărat uceritor și că, de-a lungul timpului, s-a iubit cu mai multe femeie celebre și foarte frumoase din România. Bianca Drăgușanu pare să aibă toate caracteristicile care îl atrag pe afacerist, privind retrospectiv la relațiile pe care acesta le-a avut. Așa că nu ne-ar mira ca, la un moment dat, Bianca Drăgușanu să recunoască faptul că se iubește cu acesta.

Avem și motive întemeiate să avem astfel de așteptări. Postările din mediul online ale Biancăi, story-urile în care apare adesea etichetat Cengiz Șiklaroglu ne dau destule motive să credem că relația lor este una mai mult decât de prietenie.