Bianca Drăgușanu, aluzie la ”bărbăția” lui Alex Bodi: ”Cum ar zice bărbații…”

Bianca Drăgușanu continuă să facă aluzii la fotul partener de viață, chiar dacă au ”terminat-o” definitiv.

Bianca Drăgușanu, aluzie la ”bărbăția” lui Alex Bodi: ”Cum ar zice bărbații...”

Cu toate că și-au spus adio definitiv în urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu tot îl aduce în discuție, într-un fel sau altul, pe fostul său partener de viață. Un mesaj cu subînțeles am spune, pentru că diva este pusă pe șotii, se pare.

Fostul ei soț, Alex Bodi, se află în arest în aceste momente. Chiar și așa, cest lucru nu o împiedică pe Bianca să facă glume pe seama bărbaului care a fost o parte din viața ei până de curând.

Mai exact, Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și a scos porumbelul pe gură. Făcând o comparație cu fulgii care au căzut acum câteva zile la noi în țară, blondina s-a referit la ”performanțele” pe care credea că le are în pat Alex Bodi: „ A nins cinci minute, sau cum ar zice bărbații, toată noaptea”.

Bianca Drăgușanu, ce relație are, de fapt, cu Cengiz Şıklaroğlu?

Cengiz Şıklaroğlu nu este străin de femeile frumoase din țara noastră. Așa că nu ne mirăm deloc de faptul că drumurile Biancăi s-au intersectat cu ale lui la un moment dat. Mai multe românce i-au trecut prin pat de-a lungul timpului, și unele foarte frumoase. Este vorba despre Otilia Bilionera și Ioan Filimon, două dintre cele mai dorite și apetisante artiste de la noi din țară.

Acum iată că a venit rândul Biancăi Drăgușanu … sau nu? Încurcate mai sunt căile Domnului în dragoste! Când Alex Bodi se află după gratii făcând tot posibilul să-și recapete libertatea, fosta sa soție, Bianca Drăgușanu, era curtată și răsfățată cu cadouri care mai de care mai extravagante din partea afaceristului.

Bianca Drăgușanu, aluzie la ”bărbăția” lui Alex Bodi: ”Cum ar zice bărbații...”

Ce mesaj i-a transims Alex Bodi Biancăi Drăgușanu direct din închisoare?

Nu cu mult timp în urmă, Alex Bodi a făcut declarații despre relația care ar exista, de fapt, între fosta sa soție și Cengiz Şıklaroğlu. Acesta mărturisește că un mafiot adevărat, autentic, nu se autoprocmală niciodată și că, în realitate, la mijloc nu ar fi vorba de nici măcar un cadou de lux pe care să îl ofere Biancăi.

“Să se înțeleagă bine și să îi spui și domnișoarei blonde care a analizat subiectul, cea blondă care se uita la filmele cu mafioți, cred că nu le-a văzut bine. Un mafiot nu se autointitulează sau se autoproclamă mafiot, niciodată! Nu stă la taclale cu presa ca să dea chestii, să caute materiale, nu vrea atenție. Iar eu tribut, nu am plătit în viață mea nimănui, să nu se înțeleagă greșit.

Eu am făcut cadouri doar persoanelor iubite. Singurul cadou pe care l-am făcut este o poză pe care el m-a rugat să o facem împreună. Poză pe care eu nu am publicat-o și nu am dat-o nimănui. Acesta este singurul cadou pe care eu i l-am făcut lui. Iar presa română să nu mai umfle.

Pe toți îi facem milionari și mafioți, iar realitatea este total altfel. Eu, nefiind așa mafiot ca el, nu o să dau atâtea detalii și o să îmi văd de treaba mea. Vreau să spun că lucrurile s-au încheiat atunci între noi și atât”, a dezvăluit Alex Bodi.