Bianca Drăgușanu aproape goală în casa lui Cengiz Siklaroglu?! Fanii divei sunt în extaz!

Fosta lui Alex Bodi face ce face și atrage atenția mereu asupra ei. De data aceasta blondina și-a pus urmăritorii pe jar cu o imagine bombă.

Alex Bodi a răbufnit din arest! Ce a avut de spus milionarul despre turcul Biancăi

Bianca Drăgușanu se bucură din plin de momentele petrecute în Turcia. Diva s-a întâlnit cu dușmanul principal al lui Alex Bodi alături de care petrece de câteva zile. Mândră de formele ei apetisante, diva nu se sfiește să pe pună în evidență de câte ori poate.

De data aceasta, creatoarea de modă s-a pozat după ce a ieșit de la duș. Bianca s-a afișat doar în halat de baie, iar imaginea i-a scos din minți pe fanii acesteia.

Bianca se iubește cu gangsterul Cengiz?

Istoria se repetă și Bianca a plecat din nou val vârtej la turcul milionar. După ce prima ei vizită i-a pus la propriu viața în pericol lui Alex Bodi, diva nu se dezice de vechile obiceiuri. Precum în cazul primei vizite în Turcia , blondina a ales și acum să fie însoțită de prietena ei cea mai bună

Bianca Drăgușanu aproape goală în casa lui Cengiz Siklaroglu! Fanii divei sunt în extaz!

Cele două au postat imagini din aeroport, dar și din casa gangsterului Cengiz Siklaroglu. Cei doi au interacționat destul de mult înainte de vizita Biancăi la Istanbul, chiar în văzul tuturor. Amândoi și-au distribuit reciproc fotografiile lăsând de înțeles că nu au întrerupt legătura.

Mulți internauți sunt convinși că între cei doi s-au înfiripat sentimente de dragoste. Asta explică numeroasele postări ale blondinei care fac trimitere către un posibil partener de viață. De cealaltă parte a baricadei stau urmăritorii divei care cred că aceasta are un plan bine pus la punct prin care vrea să îl facă gelos pe Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu aproape goală în casa lui Cengiz Siklaroglu! Fanii divei sunt în extaz!
Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu îşi oficializează relaţia?

Cert este că Bianca a înnoptat în casa gangsterului de origine cercheză și s-a lăudat în mediul online cu acest fapt. După întoarcea din Dubai din urmă cu trei săptămâni, fosta lui Bodi anunța că se întoarce în mijlocul lumii arabe pentru a petrece sărbătorile acolo alături de mama și fiica ei. Cel mai probabil, dacă lucrurile merg bine între cei doi, diva își va schimba radical planurile.

Alex Bodi și Cengiz, dușmani de moarte

Inima Biancăi a fost motiv de război între cei doi milionari. Afaceristul din Mediaș s-a dus personal în Turcia pentru a afla direct de la sursă dacă iubita lui a călcat strâmb. Turcul gangster susține însă că Bodi a făcut drumul pentru a sta de vorbă cu el doar pentru că a fost amenințat că va fi împușcat nicidecum pentru iubita lui.

La rândul lui, Alex Bodi a vorbit din închisoare despre întâlnirea cu noul pretendent al Biancăi. Milionarul a precizat că nu i-a dus acestuia nici un cadou și discuția lor nu s-a rezumat doar la Bianca Drăgușanu.